Slovenke zapele na poroki: Njihov nastop je balzam za dušo!

MJAV je ženska pop vokalna skupina, ki prihaja iz okolice Celja, s svojimi nastopi pa nas dekleta vedno znova navdušijo.

Te dni so nastopile tudi na poroki v Murski Soboti, kjer so med obredom zapele eno izmed svojih poročnih pesmi.

S pevskim nastopom so mnoge Slovence dekleta že navdušile v preteklih tednih, ko so na dopustu zapele pesem "Prsti zapleteni", ki so jo leta 2013 predstavili Klapa Rišpet in Jelena Rozga.


Dekleta iz glasbene skupine MJAV - Maša Uranjak, Jasmina Šmarčan, Ani Frece - so na spletu objavile čudovit pevski nastop, ko so med poroko v Murski Soboti zapele poročno pesem "Vzamem te".

"Kakšna lepa in sproščena poroka je bila danes," so ob video posnetku zapisale članice glasbene skupine MJAV. Mladoporočencema Maji in Alenu so dekleta zaželele še ljubezni poln zakon. Prisluhnite, kako so dekleta na poroki zapele poročno pesem "Vzamem te".
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
V ta dekleta sem zaljubljen že kaka 4 leta. To je nekaj najlepšega, kar lahko človek zasledi na domači glasbeni sceni. Kadarkoli nastopajo okoli mojega domačega kraja (Ptuj) izkoristim priložnost in jih obiščem. Sem pa za njimi šel že v njihove domače Liboje, v Celje, v Braslovče in še kam. Vam povem, čisti užitek za oko in uho...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!Hrvatje priredili pesem "Ne diraj moju ljubav": Parodija je smeh do solz!Deček v šovu zapel kot Elvis Presley: Njegov glas je obnorel sodnike!Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Napake novinarjev na 24ur: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!Med sprehodom ga je napadla puma: Posnetek, ob katerem ti zaledeni kri!Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živciDeklica je prvič videla pasjega mladička: Posnetek ti bo polepšal dan!Pešec jo je odnesel za las: Proti njemu se je prevračal avtomobil!Mati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!Prizor pri sosedih, ki jo je nasmejal do solz: To je posnela, ko je prišla domov!Medicinska sestra iz Slovenije na robu solz: "Zgodila se bo katastrofa!"VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Deček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!Voznik pri Corvetti pokazal pospeške, nato je uničil avtomobilNajstnica na ulici zapela pesem "Creep", njen nastop ruši rekordeVIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konjTo je razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbtaNa dnu oceana posneli nenavadno bitje: Je prišlo iz vesolja?Hrvaška klapa navdušila s pesmijo: Zapeli so jo s pevcem iz Šibenika!Na ulični klavir je zaigral pesem "Faded", njegov nastop ruši rekordeV šovu The Voice zapel kot Eminem: Nastop, ki je odpihnil sodnike!