Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"

Na družbenem omrežju Instagram je te dni pristal video posnetek, pri katerem je Slovenka opisala svoja čustva, ko vidi moškega na kolesu.

Sama je mnenja, da so takšni moški ceneni, da nimajo za burek in da se z vožnjo kolesa izogibajo plačevanju parkirnine.

Razumljivo, video posnetek je hitro zaokrožil med Slovenci in razjezil predvsem številne kolesarje, ki uživajo v tej športni aktivnosti. Med komentarji se ne manjka očitkov na račun avtorice video posnetka.


praprotnix, Instagram
"Skoraj tako nagnusno, kot neraba rodilnika," je ob posnetku zapisal eden izmed komentatorjev. Avtorica je dejala, da ob pogledu na moškega kolesarja občuti gnus, prezir, ob tem pa ji gre že na bruhanje.

"Cele dneve preživlja na tem kolesu, samo da nikjer ne plača parkirnine, da pride vsepovsod zastonj in da ima v torbici pijačo, da si jo slučajno kje ne privošči. Ma ko vidiš kolo, obrni se in teči," je dodala v nadaljevanju. No, morda je vse skupaj pa zgolj šala. Kakšen je vaš komentar ob besedah Slovenke?

0
Miki M
Pred 2 tedni
Očitno padu promet, rabi reklamo...a by the way..ma ni to una od unih kratkih po poljudnoznanstvenih filmčkov?
0
Miki M
Pred 2 tedni
No comment
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ko pride vikend kolesarji predstavljajo največjo nevarnost na cesti. Saj, če katerega podreš, pa seveda ne po svoji krivdi, se na avtu dosti ne pozna. Ampak potem imaš probleme, če v avtu ni kamere. Sem motorist. Vozim starega BMW-ja, ki je za umirjeno vožnjo in ne ruži. Najbolj se bojim blondink v cestnih lokomotivah in kolesarjev...
3
Brane Kacjan
Pred 2 tedni
Meša parkirnino za avto z neplačevanjem s kolesom in pijača v torbici? Nestrpna, blond udeleženka v cestnem prometu. :)
4
Igor Kavcic
Pred 2 tedni
Sponzoruša. Raje gleda frajerčke v BMW jih, ki brezobzirno pritiskajo na plin.
3
Igor Štangelj
Pred 2 tedni
Ko pa vidi tipa v športnem avtu postane pa vsa zmedena!!!!!Grooza!!!!
4
Tosho Man
Pred 2 tedni
To ženšče bi se moralo vprašati, koliko ljudem gre na bruhanje pa takrat, ko njo gledajo in poslušajo. Jaz sem že eden izmed njih...
5
Tomaz Ponikvar
Pred 2 tedni
Ta gospa, gospodična ima veliko več težav v življenji, kot samo s kolesarji! Rodila se je nesrečna in to jo spremlja skozi življenje! V njenih videih so vsi moški JADNIKI! Je lepa punca, škoda, da ima težave v podstrehi!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika