Slovenki zapeli čudovito cerkveno pesem: Njun nastop je balzam za dušo!

Slovenski glasbenici Polonca & Klavdija sta te dni na spletu predstavili čudovito izvedbo cerkvene pesmi "Deni me", ki jo najdemo tudi v svetem berilu.

Njun nastop je sodeč po odzivih navdušil mnoge poslušalce, nad čudovitim nastopom pa boste brez dvoma navdušeni tudi sami.

Pesem "Deni me" največkrat slišimo med cerkvenimi poročnimi obredi, pogosto pa je prva zapeta pesem po tem, ko si ženin in nevesta izmenjata prstana in se poljubita.


Polonca & Klavdija, YouTube
Za čudovito priredbo in aranžma pesmi "Deni me" sta poskrbela Mike Orešar in Samo Jezovšek. Na kitare je zaigral Mike Orešar, na klaviature pa Samo Jezovšek. Videospot za pesem so posneli v Studiu Majk.

Prisluhnite čudovitemu nastopu Polonce in Klavdije, ko sta skupaj zapeli cerkveno pesem "Deni me". Bosta glasbenici z nastopom prevzeli tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Moja bi rada imela tako frizuro kot jo ima Winderjeva. Me je vprašala, kako bi prišla do nje? Z VAP-om, sem ji odvrnil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!