Slovenski ansambel napel nov valček: Poslušalci so navdušeni nad pesmijo!

Te dni je mnoge Slovence navdušil Ansambel Spev, ko je predstavil svojo novo pesem "Ne skrivaj solza".

Njihov nov valček je pravi balzam za dušo, med komentarji pa ne manjka pohval na račun nove pesmi in nastopa.

"Spevovci vam predstavljamo valček z naslovom "Ne skrivaj solza". Upamo, da vam bo všeč. Lepe dni želimo, se vidimo na veselici," so ob video posnetku zapisali na omrežju YouTube, kjer so objavili videospot.


Ansambel Spev, YouTube
Videospot je do danes zgolj na omenjenem omrežju dosegel več tisoč ogledov, mnogi poslušalci iz Slovenije pa so nad novo pesmijo navdušeni. Videospot so posneli na čudovitem gradu Žovnek, ki leži v bližini Braslovč v Spodnji Savinjski dolini.

Pod avtorja glasbe in besedile se podpisuje Igor Pirkovič, za aranžma so poskrbeli člani Ansambla Spev. Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem je Ansambel Spev predstavil svoj nov valček "Ne skrivaj solza". Bodo navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Ta levi vedno zgleda, kot da bi ga s kravje danke potegnil....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!