Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!

Pred tedni je na spletu pristal video posnetek nastopa, pri katerem so svoje pevske talente v oddaji Glasbeni pozdrav pokazali člani Ansambla Hervol in Tercet Originali.

Skupaj so zapeli pesem "Leta so samo številka", z nastopom pa sodeč po odzivih na spletu navdušili mnoge.

V enem izmed preteklih delov oddaje Glasbeni pozdrav so gostili izjemno plodovito avtorico besedil narodno-zabavne glasbe, go. Vero Šolinc in harmonikarja mladega tria Gadi, Anžeta Zavrla. Glasbeni gostje so bili Ansambel Hervol in Tercet Originali, Gadi, Lado Leskovar in skupina Prizma.


RTV Slovenija, YouTube
Glasbo za pesem "Leta so samo številka" je napisala Vera Šolinc, ki se podpisuje tudi pod avtorico besedila. Vera Šolinc je pevka in avtorica številnih besedil v narodno-zabavni glasbi.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz oddaje Glasbeni pozdrav, pri katerem so Ansambel Hervol in Tercet Originali zapeli svojo pesem "Leta so samo številka".
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Ni kaj.., mamica in hčerka, krasna vokala.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!