Slovenski ansambel navdušil s pesmijo: Prepevali so o najboljšem dekletu!

Ansambel Petan je te dni na spletu predstavil novo pesem "Taboljša tamlada", s katero so sodeč po odzivih navdušili slovensko javnost.

Pesem govori o treh potencialnih dekletih, ki bi bile primerne za sina, oče in mati pa se na koncu odločita za najboljšo.

"A veste unu, ko gre fant že prot 30-im, pa je še kar samski? Ja pol mu morata mama pa fotr organizirat tekmovanje "TABOLJŠA TAMLADA". 3 luštne kandidatke Maša, Sara in Lucija se skozi 3 izzive potegujejo za mehkužnega sina, mama in ata (komisija) pa izglasujeta, katera bo tista, ki bo postala TABOLJŠA TAMLADA. Katera bo zmagovalka, izveste v videospotu," so ob video posnetku zapisali člani Ansambla Petan.


Ansambel Petan, YouTube
Avtor besedila za pesem "Taboljša tamlada" je Primož Petan, ki je skupaj z Denisom Petanom napisal tudi melodijo za pesem. Oba sta poskrbela tudi za aranžma.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu Ansambla Petan, pri katerem so predstavili čisto svežo pesem "Taboljša tamlada". Bodo z novo pesmijo navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Slišim bariton, vidim ga pa ne....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!