Slovenski ansambel navdušil z nastopom: Njihova pesem je navdušila gledalce!

V preteklem delu priljubljene oddaje Glasbeni pozdrav, skozi katero nas vodi Andrej Hofer, smo bili gledalci znova priča čudovitim glasbenim nastopom.

Med številnimi nastopajočimi so svoje talente pokazali tudi člani Ansambla Šepet, ko so zapeli svojo pesem "Savinjčani".

V oddaji Glasbeni pozdrav so tokrat gostili jubilante in njihovih skorajšnjih častitljivih 70 let ustvarjanja - Štiri Kovače, Ansambel Petka, Ansambel Šepet, Ansambel Gregorja Kobala, Janjo Brlec, Severo Gjurin in Gala Gjurina.


RTV Slovenija, YouTube
Nastop, ki je sodeč po odzivih najbolj navdušil ljubitelje slovenske glasbe, je nastop Ansambla Šepet. Zapeli so svojo pesem "Savinjčani", video posnetek nastopa pa je zgolj na omrežju YouTube do danes dosegel že več kot 5 tisoč ogledov.

Avtor glasbe za pesem "Savinjčani" je Igor Podpečan, pod avtorja besedila se podpisujeta Sanja Šimek in Vinko Šimek. Prisluhnite čudovitemu nastopu iz oddaje Glasbeni pozdrav, pri katerem so svoje talente pokazali člani Ansambla Šepet.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Lara je blestela s "Sedmimi petki". Vse ostalo je potopljeno v povprečje. Pa takrat je tudi bila okusneje naličena, ne preobilno, pa ni še bila preveč rabljena...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik