Slovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!

V preteklem delu priljubljene oddaje Glasbeni pozdrav, skozi katero nas vodi Andrej Hofer, smo bili gledalci znova priča čudovitim glasbenim nastopom.

Svoje pevske talente so pokazali tudi člani Ansambla Hervol in Tercet Originali, ko so skupaj zapeli uspešnico "Golobica".

V oddaji Glasbeni pozdrav so tokrat gostili izjemno plodovito avtorico besedil narodno-zabavne glasbe, go. Vero Šolinc in harmonikarja mladega tria Gadi, Anžeta Zavrla. Glasbeni gostje so bili še Ansambel Hervol in Tercet Originali, Gadi, Lado Leskovar in skupina Prizma.


RTV Slovenija, YouTube
Na istem odru so nastopili Ansambel Hervol in Tercet Originali, ko so skupaj zapeli pesem "Golobica". Avtor glasbe je Anton Hervol, besedilo za pesem pa je napisal Janko Novak. Glasbeniki so sodeč po odzivih navdušili mnoge ljubitelje slovenske glasbe.

Prisluhnite čudovitemu nastopu iz oddaje Glasbeni pozdrav, pri katerem so nastopili Ansambel Hervol in Tercet Originali ter skupaj zapeli pesem "Golobica". Bo čudovit nastop navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
To pa ja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik