Slovenski par na 17 kvadratih zgradil hiško, hrano pridelujeta na svojem vrtu

Mladi slovenski par je te dni mnoge prevzel s svojo zgodbo. Robert Špiler in Tjaša Štruc sta si po zaključku šolanja ustvarila dom, ki je pravi raj za mnoge ljubitelje narave.

Zgradila sta si namreč hiško, ki meri skromnih 17 kvadratnih metrov!

Poleg majhne hiške sta si Tjaša in Robert postavila tudi ogromen vrt, na katerem pridelujeta vso svojo zelenjavo.

Obenem sta družila tudi akademsko znanje Tjaše in znanje vrtnarjenja, ki ga ima Robert - na svojem posestvu imata celo vodene obiske, s katerimi si lajšata finančne težave.


Vrt Obilja, Facebook
"Vrt Obilja je nastal z gorečo željo po nečem več. Tako na osebnem kot tudi na globalnem nivoju," sta ob video posnetku zapisala Tjaša in Robert.

Njun video posnetek je prava paša za oči, ob simpatični majhni hiški, ki ima vse, kar Tjaša in Robert potrebujeta, pa bo navdušenje zagotovo še večje. Podprimo Tjašo in Roberta in delimo ta simpatičen video posnetek še naprej med prijatelje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?