Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušuje

Slovenska glasbena skupina Petovia je v preteklih tednih na spletu predstavila svojo izvedbo znane uspešnice "Tista bela roža".

Njihov nastop je sodeč po odzivih navdušil mnoge spletne uporabnike, nad njihovo izvedbo pa boste brez dvoma navdušeni tudi sami.

"Tista bela roža razkriva najbolj čista in iskrena čustva, zato vam z njo podarjamo simbol sreče v ljubezni! Ko se v rdečo spremenila bo, sprostila se neverjetna energija ljubezni, strasti, želje in moči bo za njo," so ob videospotu zapisali člani omenjene glasbene skupine.


Petovia, YouTube
Avtor izvorne skladbe "Eine Weisse Rose" je Jean Frankfurter, izvaja pa jo priljubljena glasbena skupina Kastelruther Spatzen. Avtorici slovenskega besedila pesmi "Tista bela roža" sta Vera Šolinc in Irma Holder.

Slovensko glasbeno skupino Petovia sestavljajo Kristijan Markež (harmonika), Denis Godec (bariton), Aljaž Kolarič (trobenta & vokal), Miran Zorko (klarinet & vokal) in Jasmin Gavez (kitara & vokal). Prisluhnite njihovi čudoviti priredbi vsem dobro poznane uspešnice "Tista bela roža".
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Po ambijentu zgleda, kot da bi bili na Švabovem (blizu gradu Borl)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!