Slovenski policisti nad tovornjakarje: Vozili bosi, med vožnjo so stregli kavo!

Slovenski policisti so včeraj na spletu objavili video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nevarno početje voznikov tovornih vozil.

S pomočjo policijskega vozila s kamero so posneli nespametno početje tovornjakarjev, na koncu pa poskrbeli za lekcijo.

Naši policisti so tokrat med nadzorom odkrili različne prekrške - na slovenskih avtocestah so posneli voznike tovornih vozil, ki niso uporabljali varnostnega pasu, mnogi so med vožnjo uporabljali mobilni telefon.

Nekateri so vozili bosi, med vožnjo pa je eden izmed tovornjakarjev bil deležen celo postrežbi kave. Policisti so s posebnim vozilom prekrške posneli na kamero, video posnetek pa včeraj predstavili javnosti.

"Dolga pot je naporna, a gledanje tablice med vožnjo ali pa stoječa postrežba kave v tovornjaku vam lahko ukradeta dragocen trenutek. Če se na cesti zgodi nepredvidljiv dogodek (npr. stoječa kolona), je reakcija voznika lahko prepozna, posledice pa tragične," so še zapisali ob video posnetku ter voznike pozvali, naj med vožnjo spoštujejo predpise.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let