Slovenski policisti s helikopterjem nad motoriste: Poglej, kako so jih kaznovali!

Začela se je sezona motoristov, slovenski policisti pa so se tokrat prekrškarjev lotili kar s pomočjo helikopterja.

Iz zraka so spremljali motoriste, nevarna prehitevanja in ostale kršitve pa posneli na kamero in nato motoriste kaznovali.

"Policija redno nadzoruje tudi promet in skrbi za prometno varnost, a odgovorna vožnja in skrb za varnost se začneta pri vozniku samem. Med našim delom smo ujeli tudi nekaj primerov nevarne vožnje motoristov," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu Slovenska policija.

Motoriste so tokrat spremljali kar iz zraka, kamera pa je posnela številne prekrškarje. Pozneje so policisti motoriste ustavili in jih kaznovali na podlagi video posnetkov iz helikopterja.

Poglejte si, kako slovenski policisti prežijo na motoriste, ki kršijo cestno prometne predpise. Podpirate takšno akcijo policistov?
1
graf
Pred 3 tedni
če je red naj bo za vse ...
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Mater, so palicaji hinavski. Najprej jim kupimo tehniko, s katero nas potem jebejo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!