Slovenski župnik ganil v prazni cerkvi: Tako je zapel pesem Oliverja Dragojevića!

Toni Brinjovc je duhovnik iz turniške cerkve, ki je v preteklih dneh s čudovitim petjem že navdušil mnoge Slovence.

V enem izmed zadnjih video posnetkov, ki jih je objavil na svojem YouTube kanalu, se je lotil slovenske priredbe pesmi, ki jo je v originalu hrvaški pevec pel Oliver Dragojević.

Župnik, ki mašuje v Turnišču, je že pred dnevi obkrožil Slovenijo, ko je na spletu objavil čudovit pevski nastop v cerkvi Marije Vnebovzete. Takrat je zapel pesem "Ko dvigneš me", slovensko priredbo originalne pesmi "You Raise Me Up" pevca Josha Grobana.


Te dni je s svojimi sledilci delil še en čudovit pevski nastop - zapel je slovensko priredbo uspešnice "Galeb i Ja" Oliverja Dragojevića, ki nosi naslov "Pesem o življenju". Besedilo za slovensko priredbo je napisala Damjana Golavšek.

Slovenski duhovnik Toni Brinjovc je s svojim glasom znova prevzel mnoge poslušalce na spletu, nad pevskim nastopom pa boste tudi sami navdušeni. Prisluhnite, kako je v prazni cerkvi v Turnišču zapel slovensko priredbo pesmi Oliverja Dragojevića.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!