Slovenski župnik ganil v prazni cerkvi: Tako je zapel pesem Oliverja Dragojevića!

Toni Brinjovc je duhovnik iz turniške cerkve, ki je v preteklih dneh s čudovitim petjem že navdušil mnoge Slovence.

V enem izmed zadnjih video posnetkov, ki jih je objavil na svojem YouTube kanalu, se je lotil slovenske priredbe pesmi, ki jo je v originalu hrvaški pevec pel Oliver Dragojević.

Župnik, ki mašuje v Turnišču, je že pred dnevi obkrožil Slovenijo, ko je na spletu objavil čudovit pevski nastop v cerkvi Marije Vnebovzete. Takrat je zapel pesem "Ko dvigneš me", slovensko priredbo originalne pesmi "You Raise Me Up" pevca Josha Grobana.


Te dni je s svojimi sledilci delil še en čudovit pevski nastop - zapel je slovensko priredbo uspešnice "Galeb i Ja" Oliverja Dragojevića, ki nosi naslov "Pesem o življenju". Besedilo za slovensko priredbo je napisala Damjana Golavšek.

Slovenski duhovnik Toni Brinjovc je s svojim glasom znova prevzel mnoge poslušalce na spletu, nad pevskim nastopom pa boste tudi sami navdušeni. Prisluhnite, kako je v prazni cerkvi v Turnišču zapel slovensko priredbo pesmi Oliverja Dragojevića.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo