Slovenski župnik ganil v prazni cerkvi: Tako je zapel pesem Oliverja Dragojevića!

Toni Brinjovc je duhovnik iz turniške cerkve, ki je v preteklih dneh s čudovitim petjem že navdušil mnoge Slovence.

V enem izmed zadnjih video posnetkov, ki jih je objavil na svojem YouTube kanalu, se je lotil slovenske priredbe pesmi, ki jo je v originalu hrvaški pevec pel Oliver Dragojević.

Župnik, ki mašuje v Turnišču, je že pred dnevi obkrožil Slovenijo, ko je na spletu objavil čudovit pevski nastop v cerkvi Marije Vnebovzete. Takrat je zapel pesem "Ko dvigneš me", slovensko priredbo originalne pesmi "You Raise Me Up" pevca Josha Grobana.


Te dni je s svojimi sledilci delil še en čudovit pevski nastop - zapel je slovensko priredbo uspešnice "Galeb i Ja" Oliverja Dragojevića, ki nosi naslov "Pesem o življenju". Besedilo za slovensko priredbo je napisala Damjana Golavšek.

Slovenski duhovnik Toni Brinjovc je s svojim glasom znova prevzel mnoge poslušalce na spletu, nad pevskim nastopom pa boste tudi sami navdušeni. Prisluhnite, kako je v prazni cerkvi v Turnišču zapel slovensko priredbo pesmi Oliverja Dragojevića.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!Moški je mački rešil življenje: Poglej, kako obsedena je z njim danes!Slovenska pevka zapela pesem Oliverja Dragojevića: Njen nastop je pravi balzam!Pes je štiri leta preživel na verigi: Tako je oživel, ko je srečal mucko!Moški je raci rešil življenje: Tako se odzove ob njegovih poljubčkih!Tilen Artač imitiral pevca Wernerja: Nasmejali se boste do solz!Tilen Artač nasmejal s parodijo: Prepeval je o odprtju trgovin v Sloveniji!Lastnica posnela psa v postelji: Ležal je kot človek, ni se ji hotel umakniti!Moški prižgal zamrznjeno ognjišče: Posnetek ima že skoraj milijon ogledov!Rusa na oknu obiskala sova: Ne boste verjeli, kakšno pismo mu je prinesla!Moška sta rešila ujetega bika, nato ju je žival zbila na tlaV zabaviščnem parku posneli grozljivko na vrtiljaku z gugalnicamiVoznik z Audijem po zasneženem klancu vlekel tovornjakPosnetek malčka, ki obkroža svet: Tako je potolažil svojega prijatelja!Afriška orjaška žaba v neizprosnem boju proti ptičjemu pajkuStarša sta si privoščila sina: Mislil je, da je na avtomobilu razbil steklo!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Posnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!VIDEO: Izjemen prizor iz ZDA, tako so plužili zasnežene avtocesteStali so na takem ledu v bazenu, nato so vsi skupaj padli v vodoSlovenca nasmejala s priredbo pesmi "Vsi ljudje hitijo", ki jo je pela Neca FalkVIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!VIDEO: Šok pred predorom Markovec, v napačno smer je vozil s 100 km/hIskreno veselje kužka na snegu: Poglej, kaj je počel v posnetku!