SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"

Policijska uprava Kranj je na spletu objavila simpatičen video posnetek, pri katerem je za dozo smeha znova poskrbel gorenjski policist.

Tokrat je ustavil kolesarja, ki je na svojem kolesu nepravilno prevažal prijateljico.

Policist, ki je s svojimi skeči že večkrat nasmejal Slovence, se je tokrat "spravil" nad kolesarja, ki cestno prometnih predpisov ni upošteval. Na kolesu je namreč prevažal žensko, ob vožnji pa nihče izmed njiju ni uporabljal zaščitne čelade.

Isti policist je v igranem skeču že pred časom dal lekcijo pešcu, z napotki pa dal misliti mnogim Slovencem. Policisti iz Kranja z video posnetki javnost ozaveščajo o težavah na cestah, z nasveti pa skušajo izboljšati varnost vseh udeležencev v prometu.


Poglejte si še en igran skeč gorenjskih policistov, pri katerem so delili nasvete o pravilni vožnji kolesa. Delimo video posnetek še naprej, da bomo na cestah skupaj bolj varni.
2
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Tega palicaja tudi na večji motor jaz ne bi vzel. Bi z amortizerjev olje vun špricnilo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!