SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"

Policijska uprava Kranj je na spletu objavila simpatičen video posnetek, pri katerem je za dozo smeha znova poskrbel gorenjski policist.

Tokrat je ustavil kolesarja, ki je na svojem kolesu nepravilno prevažal prijateljico.

Policist, ki je s svojimi skeči že večkrat nasmejal Slovence, se je tokrat "spravil" nad kolesarja, ki cestno prometnih predpisov ni upošteval. Na kolesu je namreč prevažal žensko, ob vožnji pa nihče izmed njiju ni uporabljal zaščitne čelade.

Isti policist je v igranem skeču že pred časom dal lekcijo pešcu, z napotki pa dal misliti mnogim Slovencem. Policisti iz Kranja z video posnetki javnost ozaveščajo o težavah na cestah, z nasveti pa skušajo izboljšati varnost vseh udeležencev v prometu.


Poglejte si še en igran skeč gorenjskih policistov, pri katerem so delili nasvete o pravilni vožnji kolesa. Delimo video posnetek še naprej, da bomo na cestah skupaj bolj varni.
2
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Tega palicaja tudi na večji motor jaz ne bi vzel. Bi z amortizerjev olje vun špricnilo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Morski pes napadel ribiče v kanujuNastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!