SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"

Policijska uprava Kranj je na spletu objavila simpatičen video posnetek, pri katerem je za dozo smeha znova poskrbel gorenjski policist.

Tokrat je ustavil kolesarja, ki je na svojem kolesu nepravilno prevažal prijateljico.

Policist, ki je s svojimi skeči že večkrat nasmejal Slovence, se je tokrat "spravil" nad kolesarja, ki cestno prometnih predpisov ni upošteval. Na kolesu je namreč prevažal žensko, ob vožnji pa nihče izmed njiju ni uporabljal zaščitne čelade.

Isti policist je v igranem skeču že pred časom dal lekcijo pešcu, z napotki pa dal misliti mnogim Slovencem. Policisti iz Kranja z video posnetki javnost ozaveščajo o težavah na cestah, z nasveti pa skušajo izboljšati varnost vseh udeležencev v prometu.


Poglejte si še en igran skeč gorenjskih policistov, pri katerem so delili nasvete o pravilni vožnji kolesa. Delimo video posnetek še naprej, da bomo na cestah skupaj bolj varni.
2
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Tega palicaja tudi na večji motor jaz ne bi vzel. Bi z amortizerjev olje vun špricnilo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiSlovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Posnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaZa otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Na nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hMateri vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Pred parlamentom požel bučen aplavz: Posnetek ima več kot 165.000 ogledov!VIDEO: Hrvat je z družino hodil ob morju, nato je prišel veliki valUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Nor posnetek iz ZDA: Požagal je visoko palmo, nato pa šok!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!Posnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaRešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoKakšen spor na cesti, v vetrobransko steklo mu je vrgel kavo14-letna deklica blestela v finalu ameriškega talenta: Njen glas te bo začaral!Filmski lov policista na motorju: Na pobeglega voznika je streljal!