SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"

Policijska uprava Kranj je na spletu objavila simpatičen video posnetek, pri katerem je za dozo smeha znova poskrbel gorenjski policist.

Tokrat je ustavil kolesarja, ki je na svojem kolesu nepravilno prevažal prijateljico.

Policist, ki je s svojimi skeči že večkrat nasmejal Slovence, se je tokrat "spravil" nad kolesarja, ki cestno prometnih predpisov ni upošteval. Na kolesu je namreč prevažal žensko, ob vožnji pa nihče izmed njiju ni uporabljal zaščitne čelade.

Isti policist je v igranem skeču že pred časom dal lekcijo pešcu, z napotki pa dal misliti mnogim Slovencem. Policisti iz Kranja z video posnetki javnost ozaveščajo o težavah na cestah, z nasveti pa skušajo izboljšati varnost vseh udeležencev v prometu.


Poglejte si še en igran skeč gorenjskih policistov, pri katerem so delili nasvete o pravilni vožnji kolesa. Delimo video posnetek še naprej, da bomo na cestah skupaj bolj varni.
2
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Tega palicaja tudi na večji motor jaz ne bi vzel. Bi z amortizerjev olje vun špricnilo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaSlon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Moški sredi mesta izpustil dve papigi: Posnetek je uspešnica na spletu!