VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcija

Policijska uprava Kranj je na svoji Facebook strani objavila video posnetek, ki je za dobro voljo in ozaveščanje poskrbel pri mnogih Slovencih.

Z video posnetkom opozarjajo vse pešce in voznike na dodatno pazljivost ob prehodu za pešce.

Gre za sicer igrani skeč, ki pa nosi zelo pomembno sporočilo. Policisti iz Kranja sporočajo, da "preden zariješ na prehod za pešce preveri, da je popolnoma varno. Vozniki pa tudi, pred prehodi zmanjšajte hitrost in pešcem omogočite varno prečkanje ceste."

Prizadevanje policistov iz Kranja so pohvalili tudi mnogi spletni uporabniki. Adis je v komentarju zapisal: "Policaj je pa kot Bud Spencer. Pozdrav za njega in če bi men to naredil bi preden sploh pridem do prehoda za pešce gledal levo in desno."

Kranjske policiste želimo tudi mi pohvaliti za simpatične video posnetke, s katerimi javnost ozaveščajo o pravilnem odnosu v prometu. Delimo njihov prispevek še naprej, da bomo vsi bolj varni v prometu!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!