VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcija

Policijska uprava Kranj je na svoji Facebook strani objavila video posnetek, ki je za dobro voljo in ozaveščanje poskrbel pri mnogih Slovencih.

Z video posnetkom opozarjajo vse pešce in voznike na dodatno pazljivost ob prehodu za pešce.

Gre za sicer igrani skeč, ki pa nosi zelo pomembno sporočilo. Policisti iz Kranja sporočajo, da "preden zariješ na prehod za pešce preveri, da je popolnoma varno. Vozniki pa tudi, pred prehodi zmanjšajte hitrost in pešcem omogočite varno prečkanje ceste."

Prizadevanje policistov iz Kranja so pohvalili tudi mnogi spletni uporabniki. Adis je v komentarju zapisal: "Policaj je pa kot Bud Spencer. Pozdrav za njega in če bi men to naredil bi preden sploh pridem do prehoda za pešce gledal levo in desno."

Kranjske policiste želimo tudi mi pohvaliti za simpatične video posnetke, s katerimi javnost ozaveščajo o pravilnem odnosu v prometu. Delimo njihov prispevek še naprej, da bomo vsi bolj varni v prometu!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!VIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Ameriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašŠpanski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Tovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiBedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoNa avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaSlovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Hrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Slovenec z otroci zaigral za vse mame: Tako so zapeli pesem Lojzeta Slaka!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Zaradi virusa ni smel praznovati rojstnega dne: Sorodniki so ga ganili do solz!Bolje širiti dobro voljo, kot korono: Slovenec s pesmijo poskrbel za smeh!Slovencu dolgčas v karanteni: Tako se zabava s praznimi pločevinkami piva!Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!