VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcija

Policijska uprava Kranj je na svoji Facebook strani objavila video posnetek, ki je za dobro voljo in ozaveščanje poskrbel pri mnogih Slovencih.

Z video posnetkom opozarjajo vse pešce in voznike na dodatno pazljivost ob prehodu za pešce.

Gre za sicer igrani skeč, ki pa nosi zelo pomembno sporočilo. Policisti iz Kranja sporočajo, da "preden zariješ na prehod za pešce preveri, da je popolnoma varno. Vozniki pa tudi, pred prehodi zmanjšajte hitrost in pešcem omogočite varno prečkanje ceste."

Prizadevanje policistov iz Kranja so pohvalili tudi mnogi spletni uporabniki. Adis je v komentarju zapisal: "Policaj je pa kot Bud Spencer. Pozdrav za njega in če bi men to naredil bi preden sploh pridem do prehoda za pešce gledal levo in desno."

Kranjske policiste želimo tudi mi pohvaliti za simpatične video posnetke, s katerimi javnost ozaveščajo o pravilnem odnosu v prometu. Delimo njihov prispevek še naprej, da bomo vsi bolj varni v prometu!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Napadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Helena Blagne s pesmijo "Led in sol" navdušila Slovence: Bo to še ena uspešnica?Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski