SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"

V satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, smo poleg nastopa Tilna Artača in Igorja Bračiča bili priča tudi prav posebnemu prispevku, ki bi si ga morali ogledati vsi slovenski vozniki.

Mnogi se zagotovo strinjamo, da je kultura na naših cestah povsem na dnu...

Ob koncu satirične oddaje smo lahko slišali nastop, ko je Tilen Artač priredil pesem "Sebi", ki jo izvajata Zala in Gašper. Pred tem je svoje povedal tudi Gašper Bergant, ki se je predstavil kot Gašper Gašpar.


#kajdogaja, Youtube
Z dozo sarkazma je povedal vse, kar si mislijo številni vozniki na naših cestah. "Kdor pred vami prehitro pelje je divjak, kdor pa prepočasi, je bedak. Omejitve pa so samo v glavi. In v Avstriji," je bil jasen Gašper Bergant.

Na tem mestu znova poudarjamo, da gre za satirični prispevek, v katerem je s sarkazmom Gašper opisal, kakšno je stanje na naših cestah.

Delimo prispevek še naprej med prijatelje, da se bodo ob prizorih še sami nasmejali, obenem pa tudi zamislili...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!