SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"

V satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, smo poleg nastopa Tilna Artača in Igorja Bračiča bili priča tudi prav posebnemu prispevku, ki bi si ga morali ogledati vsi slovenski vozniki.

Mnogi se zagotovo strinjamo, da je kultura na naših cestah povsem na dnu...

Ob koncu satirične oddaje smo lahko slišali nastop, ko je Tilen Artač priredil pesem "Sebi", ki jo izvajata Zala in Gašper. Pred tem je svoje povedal tudi Gašper Bergant, ki se je predstavil kot Gašper Gašpar.


#kajdogaja, Youtube
Z dozo sarkazma je povedal vse, kar si mislijo številni vozniki na naših cestah. "Kdor pred vami prehitro pelje je divjak, kdor pa prepočasi, je bedak. Omejitve pa so samo v glavi. In v Avstriji," je bil jasen Gašper Bergant.

Na tem mestu znova poudarjamo, da gre za satirični prispevek, v katerem je s sarkazmom Gašper opisal, kakšno je stanje na naših cestah.

Delimo prispevek še naprej med prijatelje, da se bodo ob prizorih še sami nasmejali, obenem pa tudi zamislili...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"