SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"

V satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi voditelj Jonas Žnidaršič, smo poleg nastopa Tilna Artača in Igorja Bračiča bili priča tudi prav posebnemu prispevku, ki bi si ga morali ogledati vsi slovenski vozniki.

Mnogi se zagotovo strinjamo, da je kultura na naših cestah povsem na dnu...

Ob koncu satirične oddaje smo lahko slišali nastop, ko je Tilen Artač priredil pesem "Sebi", ki jo izvajata Zala in Gašper. Pred tem je svoje povedal tudi Gašper Bergant, ki se je predstavil kot Gašper Gašpar.


#kajdogaja, Youtube
Z dozo sarkazma je povedal vse, kar si mislijo številni vozniki na naših cestah. "Kdor pred vami prehitro pelje je divjak, kdor pa prepočasi, je bedak. Omejitve pa so samo v glavi. In v Avstriji," je bil jasen Gašper Bergant.

Na tem mestu znova poudarjamo, da gre za satirični prispevek, v katerem je s sarkazmom Gašper opisal, kakšno je stanje na naših cestah.

Delimo prispevek še naprej med prijatelje, da se bodo ob prizorih še sami nasmejali, obenem pa tudi zamislili...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!