SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in Zrnec

Klemen Slakonja in Jurij Zrnec sta si nekaj dni nazaj na simpatičen način privoščila zmagovalca Eme 2019.

Pesem "Sebi", s katero bosta Slovenijo na pesmi Evrovizije 2019 v Izraelu zastopala Zala Kralj in Gašper Šantl, sta preuredila tako, da sta z besedilom poslušalce vabila na koncert.

Z video posnetkom sta nasmejala mnoge Slovence, v kolikor pa ste njun posnetek spregledali, si ga lahko ogledate s klikom na povezavo: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca Eme 2019

Kmalu po končnem rezultatu pa je Klemen Slakonja na spletu objavil tudi video posnetek, v katerem sta z Zrnecom pokazala svoje napake med snemanjem. Verjemite nam, smeha tu znova ni manjkalo!

Klemen Slakonja je svojim sledelilcem včeraj sporočil žalostno vest, da koncert v Hali Tivoli žal odpade zaradi bolezni. Obenem je vse povabil na svoj zadnji koncert, ki bo potekal 29.6. v Portorožu.

Prisluhnite napakam s snemanja, ob katerih sta se dodobra nasmejala tudi Klemen Slakonja in Jurij Zrnec!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca