SMEH: Tudi Donald Trump dobil 8-metrski kip v Sloveniji! Poglej, kako izgleda

Nedolgo nazaj smo poročali o skulpturi Melanie Trump, ki jo je ameriški umetnik Brad Downey postavil v bližini Sevnice, rojstnega kraja ameriške prve dame.

O kipu so poročali številni svetovni mediji, te dni pa je Slovenijo obkrožila novica, da imamo v naši deželi tudi kip Donalda Trumpa.

POGLEJ ŠE: Tako izgleda kip Melanije Trump, ki stoji v Sevnici

Kip ameriškega predsednika Donalda Trumpa so postavili v bližini Kamnika, zgrešiti pa ga ni mogoče. Visok je namreč kar osem metrov.

Avtor kipa pred kamere sicer ni želel stopiti, je pa priznal, da gre za provokacijo, s katero želijo svet opozoriti, da nas vedno bolj preplavlja populizem.

Med domačini so občutki mešani - mnogi so mnenja, da takšen kip ne spada v njihovo okolje, se pa najdejo tudi takšni, ki so nad postavitvijo navdušeni. Poglejte si, kako izgleda leseni kip Donalda Trumpa, postavljen na Selih pri Kamniku!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
To bodo naslednje leto zakurili za 1.maj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!