SMEH: Tudi Donald Trump dobil 8-metrski kip v Sloveniji! Poglej, kako izgleda

Nedolgo nazaj smo poročali o skulpturi Melanie Trump, ki jo je ameriški umetnik Brad Downey postavil v bližini Sevnice, rojstnega kraja ameriške prve dame.

O kipu so poročali številni svetovni mediji, te dni pa je Slovenijo obkrožila novica, da imamo v naši deželi tudi kip Donalda Trumpa.

POGLEJ ŠE: Tako izgleda kip Melanije Trump, ki stoji v Sevnici

Kip ameriškega predsednika Donalda Trumpa so postavili v bližini Kamnika, zgrešiti pa ga ni mogoče. Visok je namreč kar osem metrov.

Avtor kipa pred kamere sicer ni želel stopiti, je pa priznal, da gre za provokacijo, s katero želijo svet opozoriti, da nas vedno bolj preplavlja populizem.

Med domačini so občutki mešani - mnogi so mnenja, da takšen kip ne spada v njihovo okolje, se pa najdejo tudi takšni, ki so nad postavitvijo navdušeni. Poglejte si, kako izgleda leseni kip Donalda Trumpa, postavljen na Selih pri Kamniku!
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
To bodo naslednje leto zakurili za 1.maj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"