SMEH: Tudi Donald Trump dobil 8-metrski kip v Sloveniji! Poglej, kako izgleda

Nedolgo nazaj smo poročali o skulpturi Melanie Trump, ki jo je ameriški umetnik Brad Downey postavil v bližini Sevnice, rojstnega kraja ameriške prve dame.

O kipu so poročali številni svetovni mediji, te dni pa je Slovenijo obkrožila novica, da imamo v naši deželi tudi kip Donalda Trumpa.

POGLEJ ŠE: Tako izgleda kip Melanije Trump, ki stoji v Sevnici

Kip ameriškega predsednika Donalda Trumpa so postavili v bližini Kamnika, zgrešiti pa ga ni mogoče. Visok je namreč kar osem metrov.

Avtor kipa pred kamere sicer ni želel stopiti, je pa priznal, da gre za provokacijo, s katero želijo svet opozoriti, da nas vedno bolj preplavlja populizem.

Med domačini so občutki mešani - mnogi so mnenja, da takšen kip ne spada v njihovo okolje, se pa najdejo tudi takšni, ki so nad postavitvijo navdušeni. Poglejte si, kako izgleda leseni kip Donalda Trumpa, postavljen na Selih pri Kamniku!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
To bodo naslednje leto zakurili za 1.maj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!