Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!

Na družbenem omrežju Facebook je danes pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno početje na gorenjski avtocesti.

Tam sta se dva moška sprehajala po cestišču, s svojim početjem pa ogrozila tako svoja življenja, kot tudi življenja ostalih udeležencev v prometu.

"Enostavno brez besed smo! Firbec in izstopanje iz vozil je SMRTNO NEVARNO POČETJE NA AVTOCESTI! Video je nastal ob današnji krajši zapori gorenjske avtoceste, kjer je prišlo do trčenja," so ob video posnetku zapisali na omrežju Facebook.


Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah, Facebook
Spremljamo lahko prizor na gorenjski avtocesti, pri katerem bi dva neučakana gospoda kaj hitro lahko povzročila novo tragedijo. Pri omenjenem zavodu se obenem sprašujejo, kje je bil njun avtomobil.

"Stoji na mestu medtem ko promet steče? Povzroča še dolgotrajnejši zastoj? Samo zbranosti voznikov se lahko zahvalimo, da sta z avtoceste odšla v enem kosu," so še dodali. Poglejte si nespameten prizor, ki so ga danes ob zastoju posneli na gorenjski avtocesti.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika