ŠOK: Junak iz Ljubezni po domače bo dobil otroka! Speljal jo je svojemu bratu...

TV teh dneh je kot strela z jasnega udarila novica, da eden izmed bratov Hafner v priljubljenem šovu Ljubezen po domače pričakuje otroka. Omenjeni šov beleži izjemno priljubljenost med slovenskimi gledalci, mnogi pa že nestrpno ugibajo, kako se bo vse skupaj razpletlo.


Ljubezen po domače, Pop TV
Portal slovenskenovice.si je včeraj poročal, da so je hitro razvedela novica, da na Hafnerjevi domačiji pričakujejo otroka.

Po sicer neuradnih, a zanesljivih informacijah je ena izmed udeleženk šova, ki se je podala na domačijo bratov Hafner, že v veselem pričakovanju. 26-letni Jaka Hafner naj bi v začetku poletja postal očka, mnogi pa so napačno ugibali, da je njegovo srce osvojila kandidatka Saška, v katero se je vedno nagajivi Jaka zaljubil že v začetku šova.

Jaka ve, da štirih deklet ne more imeti:


Njegovo srce naj bi po navedbah vira slovenskih novic osvojila 26-letna Ana Podobnik iz Nakla, ki se je sicer v šov prijavila kot kandidatka k Jakovem bratu Gašperju. Vse kaže na to, da je Gašper ni najbolj navdušil, saj se je na koncu podala v objem mlajšega brata.


Arhiv oddaje Ljubezen po domače, Pop TV
O govoricah so novinarji slovenskih novic povprašali tudi ustvarjalce šova, ti pa omenjenih trditev niso ne potrdili, ne zanikali.

»Te informacije ne komentiramo,« se je glasil njihov kratek odgovor na vprašanje, ali drži, da Jaka z eno od kandidatk pričakuje otroka.

Otroka naj bi 26-letni Jaka Hafner in prav toliko stara Ana Podobnik pričakovala v koncu junija oz. v začetku julija. Novemu paru želimo vse dobro na njuni skupni poti pri ustvarjanju družine!

Foto: Pop TV, Ljubezen po domače
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca