Šok na gorenjski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča policisti!

Ob preteklih prometnih nesrečah, ki so se pripetile na gorenjski avtocesti, so reševalci naleteli na pravo zmedo na cesti.

Številni vozniki namreč niso vzpostavili reševalnega pasu, nad prizori pa so zgroženi tudi mnogi spletni uporabniki.

"Ne moremo se sprijazniti, da nekaterim pač ni pomoči. Ker ovirajo reševanje tistih, za katere upanje vseeno obstaja," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah.

V video posnetku lahko spremljamo prizor z gorenjske avtoceste, pri katerem lahko spremljamo nepravilno vzpostavljen reševalni pas. Policisti so ob prebijanju do mesta nesreče naleteli na nemalo težav.

Poglejte si, kako zelo se podaljša vožnja intervencijskih vozil, ko med zastoji na avtocesti naletijo na nepravilno vzpostavljen reševalni pas. Bi morali takšne voznike kaznovati?

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Nič ni treba kaznovati. Patrio v prvo vrsto z buldožersko žlico in ČISTI BRATE...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ganljiv odziv Rogličevega sina, ko je njegov očka zmagal Giro d'ItaliaGanljiv odziv osla, ko se sreča z deklico, ki ga je vzgajalaVIDEO: Čustven trenutek, ko je Roglič spoznal, da je zmagovalec dirke po ItalijiVoznica je spregledala tovornjak: Policist posnel filmski skok čez prikolico!Tovornjaku ni pustil, da ga prehiti: Takšno lekcijo mu je dal voznik kombija!VIDEO: Rogličev sin Lev prava zvezda: Poglej, kaj je počel med podelitvijo!Policistka je ustavila dedka: Med postopkom jo je navdušil s plesom!Parodija na odstrel nutrij: Prisluhni, kaj je povedal lovec iz Slovenije!VIDEO: Srb razgrajal po Novem Sadu, nato je dobil najboljšo lekcijoMoški je zgradil kamnito hišo v gozdu: Posnetek je uspešnica na spletu!Katja Kaučič navdušila Slovence: Tako je zaigrala skladbo Franca Miheliča!VIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!5-letna deklica se igra z nemškimi ovčarji: Posnetek ima 16 milijonov ogledov!Oto Pestner zapel z mlado pevko Tejo Leskovšek: Takšen nastop sta pripravila!Parodija na selitev slovenskih turistov: Posnetek je doza smeha!Mladiček bivola pokazal slonu, kdo je pravi šefReševalci oživljali dojenčka, ki je nehal dihati: Tako so mu rešili življenje!Novak Djoković prekinil igro, da bi pomagal malemu dečkuPevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Rebeka Dremelj navdušila Slovence: Prisluhni, kakšno novo pesem je objavila!Na ljubljanski obvoznici posneli voznika, ko je peljal v nasprotno smerZaradi raka je izgubil nogo, zdaj je na talentu s plesom dobil zlati gumbVražji muzikanti zapeli z godalno zasedbo: Njihov nastop navdušuje Slovence!Pevski zbor do solz ganil Simona Cowella, nato so dobili zlati gumbEva Boto v živo zapela svojo uspešnico: Prisluhni, kako je nastopila z Diamanti!