Šok na gorenjski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča policisti!

Ob preteklih prometnih nesrečah, ki so se pripetile na gorenjski avtocesti, so reševalci naleteli na pravo zmedo na cesti.

Številni vozniki namreč niso vzpostavili reševalnega pasu, nad prizori pa so zgroženi tudi mnogi spletni uporabniki.

"Ne moremo se sprijazniti, da nekaterim pač ni pomoči. Ker ovirajo reševanje tistih, za katere upanje vseeno obstaja," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah.

V video posnetku lahko spremljamo prizor z gorenjske avtoceste, pri katerem lahko spremljamo nepravilno vzpostavljen reševalni pas. Policisti so ob prebijanju do mesta nesreče naleteli na nemalo težav.

Poglejte si, kako zelo se podaljša vožnja intervencijskih vozil, ko med zastoji na avtocesti naletijo na nepravilno vzpostavljen reševalni pas. Bi morali takšne voznike kaznovati?

0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Nič ni treba kaznovati. Patrio v prvo vrsto z buldožersko žlico in ČISTI BRATE...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tesla pri 110 km/h treščila v stavboGrizli medved ujel severnega jelena: Posnetek ima 7 milijonov ogledov!Jazbec sredi belega dne ob gozdni poti lovil pse in ljudiKuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodPevka iz Nemčije šokirala sodnike: Takšnega nastopa niso pričakovali!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!VIDEO: Luka Dončić v prvem polčasu dosegel isto število točk kot PhoenixŠok na gorenjski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča policisti!Policist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!Slon življenje rešil antilopi: Tako je klical na pomoč, ko se je utapljala!VIDEO: Ukrajina zmagovalka Evrovizije 2022: Prejeli so rekordno število glasov!Ko se Slovenec znajde na Balkanu: Žena se je držala za glavo!Fanta sta se prvič srečala na britanskem talentu: Za nastop sta dobila zlati gumb!Lastnik bowling centra pri Krškem v šoku: Takšno škodo so povzročili vlomilci!Reporter Milan s parodijo na potapljanje: Posnetek, ki je doza smeha!Na klavir je zaigral uspešnico Linkin Park, mimoidoči so bili navdušeniVIDEO: Ganljiv videospot za pesem Ukrajincev, s katero so zmagali na EvrovizijiUrška Kužet in Nika Svetlin skupaj zapeli uspešnico Slovenskih MuzikantovMongolec na talentu šokiral sodnike: Takšne moči še niste videli!Več mesecev so izginjali smetnjaki, zdaj so našli krivcaSestri zapeli svetovno uspešnico, ki jo pojeta Andrea Bocelli in Celine DionNa talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!VIDEO: Pisarna za moške: Parodija, ki se ji te dni smeji Slovenija!VIDEO: 30 metrov dolga hiša iz Slovenije, ki navdušuje z elegancoMoški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!