Šok na slovenski sceni: Poslovila se je 53-letna pevka Viktorija Petek

Slovensko glasbeno sceno je pretresla žalostna novica - za vedno se je poslovila 53. letna pevka in voditeljica Viktorija Petek.

Mnogi smo jo poznali kot voditeljico radia in televizije Veseljak, Viktorija pa je v preteklih letih posnela tudi številne pesmi.

Viktorija Petek se je rodila 20. junija 1967 v Celju. Odrasla je v Laškem, kjer je živela tudi zadnja leta. Z glasbo se je začela ukvarjati sredi 80-ih. V svojem ranem glasbenem udejstvovanju je sodelovala tudi z Jožetom Privškom ter zastopala Slovenijo na enem jugoslovanskem festivalu mladih pevcev.

Leta 1993 je Viktorija posnela priredbo pesmi "Sierra Madre", dve leti pozneje pa še skladbo "Zadnji poljub", ki jo je napisal Brendi. Leta 1996 je predstavila svojo največjo uspešnico "Dve pomladi, dve jeseni", pod katero se je podpisal Dušan Zore. V bogati glasbeni karieri je posnela več kot 65 pesmi ter tudi 16 duetov in tercetov s slovenskimi glasbenimi izvajalci.

Viktorija Petek - "Dve pomladi, dve jeseni"


Dolga leta je bila tudi del ekipe radia in televizije Veseljak, v zadnjih letih pa voditeljica na velenjskem radiu Moj radio. Viktorija je za posledicami srčnega infarkta umrla 7. januarja 2021 v naročju sestre Maje, pri starosti 53 let. Iskreno sožalje svojcem in prijateljem, Viktoriji pa želimo miren počitek.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!