Španski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!

Izbruh pandemije koronavirusa je ohromil ves svet, pred hudimi posledicami pa ni pobegnila niti Španija.

Kljub grozljivi statistiki pa tamkajšnji policisti še vedno najdejo način, kako razvedriti svoje državljane.

Španija je po številu smrtnih žrtev zaradi koronavirusa SARS-CoV-2 že prehitela Kitajsko, razmere pa so iz ure v uro slabše. Na spletu je pristal video posnetek lokalnih policistov, ki so s svojo potezo vsaj malce razvedrili prebivalce.


Skupina policistov iz Španije je na eni izmed ulic najprej parkirala svoja vozila, nato so modri angeli stopili na cesto. Ko se je v ozadju začela predvajati priljubljena otroška pesmica, se je začel mali šov.

Policisti so ob pesmici "Baby Shark" uprizorili simpatično plesno koreografijo, s katero so zagotovo razveselili mnoge najmlajše, pa tudi vse ostale sokrajane. Čudovita poteza, ki si v tem težkem času zasluži naš ogled!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!