Štirje glasbeniki zapeli enega izmed lepših slovenskih valčkov

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer so svoje pevske talente pokazali tudi štirje priznani slovenski glasbeniki, ko so skupaj na istem odru zapeli enega izmed lepših slovenskih valčkov.

Video posnetek je na YouTube omrežju že prava uspešnica, nad posebno izvedbo pa boste navdušeni tudi sami.

Glasbene točke se igrajo in pojejo v živo, odlične domače in tudi tuje izvajalce spremljajo člani hišnega banda Diamanti. V preteklem delu so moči združili Milena in Miro Klinc ter Marina in Franjo Oset.

Milena in Miro Klinc sta glasbeni par v Ansamblu Mira Klinca. Že 40 let sta poročena in srečno živita v glasbenem kraju Liboje. Tam sta si družino ustvarila tudi hči Marina in njun zet Franjo Oset. Skupaj so zapeli pesem "Valček za naju", ki si ga številni pari radi zaželijo na svojih porokah in drugih praznovanjih.

Prisluhnite, kako so nekoliko drugače za oddajo V petek zvečer Marina in Franjo Oset ter Milena in Miro Klinc izvedli uspešnico "Valček za naju". Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Najlepši prizor je v 6. sekundi na levi strani kadra...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje