Štorklja nemočno opazovala požar, tla pod njenim gnezdom je požgal ogenj

Te dni se je na spletu razširil video posnetek iz Rusije, v katerem je moč videti prav poseben prizor. Kamera na vrhu železnega stolpa je posnela gnezdo štorklje in njeno reakcijo, ko se je nekaj metrov pod gnezdom razplamtel večji požar.

Požar se je kljub pohitrenemu video posnetku širil hitro, celotno dogajanje pa si je do danes ogledalo že več kot 150.000 uporabnikov spleta.

V pokrajini Amur na jugovzhodu Rusije je v aprilu prišlo do obsežnega požara, ki je tam požgal veliko območje.

Biologi, ki preučujejo življenje štorkelj v naravi, so pred tem na enega izmed stolpov nastavili spletno kamero, prek katere se spremljali obnašanje štorklje. Te so v Rusiji označene kot zaščitena vrsta.

Nadzorna kamera je celoten požar posnela v time-lapse tehniki, štorklja pa je celotno dramo prestala brez poškodb. Poglejte si, kakšen trenutek je pretekli mesec v Rusiji posnela kamera ob gnezdu štorklje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet