Strah jih je psov, ostali so brez besed! V roke so dobili mladičke pit bulla...

Mnogih ljudi je strah določenih vrst živali. Nekateri ne prenesejo muck, spet drugi ne psov. Strah pred psi pa je večkrat plod napačnega razmišljanja ljudi, saj določene pasme brez razmišljanja uvrstimo med nevarne.

To velja tudi za pit bulle, ki pa so lahko tudi zelo ljubeči in igrivi. Vse je namreč odvisno od lastnikov...

Nekaj let nazaj je na spletu pristal simpatični eksperiment, v katerem so sodelujočim čez oči nadeli prevezo. Vsem sodelujočim je bila ena stvar skupna - prav vsi imajo strah pred kužki, saj se bojijo, da jih bodo ti ugriznili.

Ustvarjalci eksperimenta so jih kmalu zatem soočili s strahom. V roke so jim dali dva simpatična mladička pasme pit bull, sodelujoči pa so s svojimi reakciji povedali čisto vse.

Poglejte si, kako so se odzvali, ko so pred seboj zagledali dva simpatična kužka...
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Ti kužki ne bodo nikoli nevarni, ker je očitno, da so lepo vzgajani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"