Strah jih je psov, ostali so brez besed! V roke so dobili mladičke pit bulla...

Mnogih ljudi je strah določenih vrst živali. Nekateri ne prenesejo muck, spet drugi ne psov. Strah pred psi pa je večkrat plod napačnega razmišljanja ljudi, saj določene pasme brez razmišljanja uvrstimo med nevarne.

To velja tudi za pit bulle, ki pa so lahko tudi zelo ljubeči in igrivi. Vse je namreč odvisno od lastnikov...

Nekaj let nazaj je na spletu pristal simpatični eksperiment, v katerem so sodelujočim čez oči nadeli prevezo. Vsem sodelujočim je bila ena stvar skupna - prav vsi imajo strah pred kužki, saj se bojijo, da jih bodo ti ugriznili.

Ustvarjalci eksperimenta so jih kmalu zatem soočili s strahom. V roke so jim dali dva simpatična mladička pasme pit bull, sodelujoči pa so s svojimi reakciji povedali čisto vse.

Poglejte si, kako so se odzvali, ko so pred seboj zagledali dva simpatična kužka...
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Ti kužki ne bodo nikoli nevarni, ker je očitno, da so lepo vzgajani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!