Strah jih je psov, ostali so brez besed! V roke so dobili mladičke pit bulla...

Mnogih ljudi je strah določenih vrst živali. Nekateri ne prenesejo muck, spet drugi ne psov. Strah pred psi pa je večkrat plod napačnega razmišljanja ljudi, saj določene pasme brez razmišljanja uvrstimo med nevarne.

To velja tudi za pit bulle, ki pa so lahko tudi zelo ljubeči in igrivi. Vse je namreč odvisno od lastnikov...

Nekaj let nazaj je na spletu pristal simpatični eksperiment, v katerem so sodelujočim čez oči nadeli prevezo. Vsem sodelujočim je bila ena stvar skupna - prav vsi imajo strah pred kužki, saj se bojijo, da jih bodo ti ugriznili.

Ustvarjalci eksperimenta so jih kmalu zatem soočili s strahom. V roke so jim dali dva simpatična mladička pasme pit bull, sodelujoči pa so s svojimi reakciji povedali čisto vse.

Poglejte si, kako so se odzvali, ko so pred seboj zagledali dva simpatična kužka...
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ti kužki ne bodo nikoli nevarni, ker je očitno, da so lepo vzgajani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!