Strašljiv posnetek med nevihto: Tako hitro je deroča voda odnesla hotel!

Nevihta Kiara je z vso močjo udarila britanski otok, vremenoslovci pa so jo tam poimenovali kar nevihta stoletja.

Sunki vetra so dosegali hitrosti do 150 km/h, nevihta pa je že dosegla osrednjo Evropo.

Na meji s Škotsko je deroča voda z močnim vetrom porušila celotno steno hotela Sonia's Bistro, del stavbe pa je nato pristal v močno narasli reki Teviot. Mimoidoči so prizor v mestu Hawick posneli na kamero, ob zrušenju pa na srečo nikogar ni bilo v stavbi.

Deroča voda porušila steno hotela:


Zaradi nevihte so v Veliki Britaniji in na Irskem v številnih krajih ostali brez elektrike, rdeči alarmi pa so zasvetili tudi v Franciji in Nemčiji. Nevihta je veliko škode povzročila tudi na Danskem, Norveškem in Nizozemskem. O največ škode sicer poročajo prav iz Velike Britanije, kjer so mnoge ulice zaradi nevihte Kiara ostale pod vodo. Močan veter je zobe pokazal tudi na severu Avstrije, kjer so prebivalci posneli grozljiv prizor z vetrolomom.


Ob močnih nalivih je veliko nevšečnosti povzročal tudi veter, ki je pihal s hitrostjo 150 km/h. Francoski vremenoslovci so že sinoči prebivalce svarili, naj ne zapuščajo domov, saj bi sunki vetra lahko dosegali hitrosti do 200 km/h.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal