Strašljiv posnetek med nevihto: Tako hitro je deroča voda odnesla hotel!

Nevihta Kiara je z vso močjo udarila britanski otok, vremenoslovci pa so jo tam poimenovali kar nevihta stoletja.

Sunki vetra so dosegali hitrosti do 150 km/h, nevihta pa je že dosegla osrednjo Evropo.

Na meji s Škotsko je deroča voda z močnim vetrom porušila celotno steno hotela Sonia's Bistro, del stavbe pa je nato pristal v močno narasli reki Teviot. Mimoidoči so prizor v mestu Hawick posneli na kamero, ob zrušenju pa na srečo nikogar ni bilo v stavbi.

Deroča voda porušila steno hotela:


Zaradi nevihte so v Veliki Britaniji in na Irskem v številnih krajih ostali brez elektrike, rdeči alarmi pa so zasvetili tudi v Franciji in Nemčiji. Nevihta je veliko škode povzročila tudi na Danskem, Norveškem in Nizozemskem. O največ škode sicer poročajo prav iz Velike Britanije, kjer so mnoge ulice zaradi nevihte Kiara ostale pod vodo. Močan veter je zobe pokazal tudi na severu Avstrije, kjer so prebivalci posneli grozljiv prizor z vetrolomom.


Ob močnih nalivih je veliko nevšečnosti povzročal tudi veter, ki je pihal s hitrostjo 150 km/h. Francoski vremenoslovci so že sinoči prebivalce svarili, naj ne zapuščajo domov, saj bi sunki vetra lahko dosegali hitrosti do 200 km/h.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!