VIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šalo

Nevihta Kiara, ki je predvsem v Veliki Britaniji včeraj povzročila veliko gmotno škodo, se je danes pomaknila do jugovzhoda Nemčije in severa Avstrije.

Prav pri naših severnih sosedih je nastal video posnetek, v katerem lahko vidimo, kakšno neizprosno moč ima veter v sunkih.

Veter je na otoku v sunkih dosegal hitrost do 145 km/h, na meji s škotsko pa je deroča reka odnesla tudi del tamkajšnjega hotela. Ruševine so pristale v reki, mimoidoči pa so celoten prizor posneli na kamero.


Danes je na Facebook omrežju pristal video posnetek iz regije Mühlviertel na severu Avstrije. Domačinka Melanie Kuschl je na mobilni telefon posnela neusmiljeno moč vetra, ki je v bližnjem gozdu rušil drevo za drevesom.

Iz Nemčije in Avstrije sporočajo, da na izpostavljenih mestih prihaja do zelo velikega vetroloma, veter pa tam v sunkih dosega hitrosti višje od 100 km/h. Poglejte, kako je mati narava svojo moč pokazala na severu Avstrije.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal