VIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šalo

Nevihta Kiara, ki je predvsem v Veliki Britaniji včeraj povzročila veliko gmotno škodo, se je danes pomaknila do jugovzhoda Nemčije in severa Avstrije.

Prav pri naših severnih sosedih je nastal video posnetek, v katerem lahko vidimo, kakšno neizprosno moč ima veter v sunkih.

Veter je na otoku v sunkih dosegal hitrost do 145 km/h, na meji s škotsko pa je deroča reka odnesla tudi del tamkajšnjega hotela. Ruševine so pristale v reki, mimoidoči pa so celoten prizor posneli na kamero.


Danes je na Facebook omrežju pristal video posnetek iz regije Mühlviertel na severu Avstrije. Domačinka Melanie Kuschl je na mobilni telefon posnela neusmiljeno moč vetra, ki je v bližnjem gozdu rušil drevo za drevesom.

Iz Nemčije in Avstrije sporočajo, da na izpostavljenih mestih prihaja do zelo velikega vetroloma, veter pa tam v sunkih dosega hitrosti višje od 100 km/h. Poglejte, kako je mati narava svojo moč pokazala na severu Avstrije.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!