Tako je v Londonu in Dubaju ognjemet razsvetlil nebo ob novem letu 2019

Vstop v novo leto so mnogi bučno proslavili na nabito polnih ulicah.

Predvsem v večjih mestih je na novo leto svoje delo opravljalo veliko policistov, ki so ob poostrenih varnostnih ukrepih skrbeli za to, da je silvestrovanje minilo brez večjih incidentov.

Na obrežju reke Temze se je v središču Londona zbralo preko 100.000 ljudi, ki so imeli prav posebno čast - spremljali so lahko največji ognjemet v Evropi. Tam je prihod novega leta naznanil tudi znameniti zvonik Big Ben, ki sicer zaradi obsežne obnove že več kot leto dni ne zvoni. A ob vstopu v novo leto so naredili izjemo.

Ognjemet je tam trajal kar 12 minut, stroški ognjemeta pa so bili znova vrtoglavi.


Izjemnemu ognjemetu pa so bili priča tudi domačini in turisti v Dubaju. Tudi tokrat se ognjemet izstrelili iz najvišjega nebotičnika na svetu Burj Khalifa, vse skupaj pa so tudi letos začinili z izjemno projekcijo.

Poglejte si, kako so vstop v novo leto 2019 proslavili še v Dubaju.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?