Tako sta Pici in Pero mlade fante prepričala, da letos ne pokajo petard

Pici in Pero sta zabavljača iz Ljubljane, ki sta s svojimi podvigi že večkrat obkrožila Slovenijo. V preteklosti sta sicer bila bolj divje narave, tekom let pa sta očitno spoznala, kakšna je prava pot.

Tokrat sta na spletu objavila svoj eksperiment, s katerim sta mlade poizkušala odvračati od uporabe petard.

Tokrat jima je na pomoč priskočil Denis Zupančič, ki je 2-kratni evropski prvak in 4-kratni svetovni prvak v ozvočenju. V svojega jeklenega konjička je tekom let vložil okoli 40.000 evrov - v avtomobilu je 6 subwooferju, 16 zvočnikov, 6 ojačevalcev in kar 11 akumulatorjev.

Pici in Pero sta k sodelovanju povabila nekaj mladeničev, nato pa ju posedla v avtomobil Zupančiča rekoč, da bosta fantom predvajala pesem "Prepovedana", pod katero se je podpisal prav Pero Martič.

Pesem se je začela predvajati, nato pa je po petih sekundah iz zvočnikov bilo slišati glasno pokanje petard. Pici in Pero sta mladim fantom s to potezo hotela pokazati, kako zelo se ob glasnem pokanju petard prestrašijo živali.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?