Tako sta Pici in Pero mlade fante prepričala, da letos ne pokajo petard

Pici in Pero sta zabavljača iz Ljubljane, ki sta s svojimi podvigi že večkrat obkrožila Slovenijo. V preteklosti sta sicer bila bolj divje narave, tekom let pa sta očitno spoznala, kakšna je prava pot.

Tokrat sta na spletu objavila svoj eksperiment, s katerim sta mlade poizkušala odvračati od uporabe petard.

Tokrat jima je na pomoč priskočil Denis Zupančič, ki je 2-kratni evropski prvak in 4-kratni svetovni prvak v ozvočenju. V svojega jeklenega konjička je tekom let vložil okoli 40.000 evrov - v avtomobilu je 6 subwooferju, 16 zvočnikov, 6 ojačevalcev in kar 11 akumulatorjev.

Pici in Pero sta k sodelovanju povabila nekaj mladeničev, nato pa ju posedla v avtomobil Zupančiča rekoč, da bosta fantom predvajala pesem "Prepovedana", pod katero se je podpisal prav Pero Martič.

Pesem se je začela predvajati, nato pa je po petih sekundah iz zvočnikov bilo slišati glasno pokanje petard. Pici in Pero sta mladim fantom s to potezo hotela pokazati, kako zelo se ob glasnem pokanju petard prestrašijo živali.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil