Tanja Žagar navdušila s plesom: Špela Grošelj v ozadju pela slovensko uspešnico!

Pred dnevi je na spletu pristal video posnetek s koncerta, ki je v okviru koncertne turneje Ples z zvezdami pred leti potekal v Hali Tivoli.

Tanja Žagar je takrat uprizorila izjemno plesno točko, ko je slovenska pevka Špela Grošelj v ozadju prepevala slovensko uspešnico "Naj pada zdaj dež".

Video posnetek, ki ga je Tanja Žagar na spletu objavila v preteklih dneh, je na omrežju YouTube že prava uspešnica, mnogi spletni uporabniki pa so navdušeni tako nad plesnim nastopom, kot tudi nad pevskim nastopom Špele Grošelj.


Tanja Zagar Official Channel, YouTube
Tanja Žagar je na omenjenem koncertu pred leti zaplesala z Arnejem Ivkovičem, ko je pesem "Naj pada zdaj dež" v ozadju prepevala Špela Grošelj. Omenjena pesem velja za eno največjih uspešnic najstniške skupine Foxy Teens, v kateri je nastopala tudi Tanja Žagar.


Poglejte si nastop iz Hale Tivoli, ko je v okviru koncertne turneje Ples z zvezdami Tanja Žagar pokazala svoje plesne talente ob pesmi "Naj pada zdaj dež" v izvedbi Špele Grošelj. Bo čudovit nastop navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Še malo, pa Žagarce Šarac več ne bo "zmogel"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika