Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!

Slovenska pevka Tanja Žagar je na omrežju YouTube te dni objavila čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo njen pevski nastop izpred let.

Na koncertu v Hali Tivoli na koncertni turneji Ples z zvezdami je pred leti zapela svojo uspešnico "Carica", z nastopom pa navdušila mnoge oboževalce.

Video posnetek, ki ga je Tanja Žagar objavila na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več tisoč ogledov, med komentarji pa ne manjka pohval na račun pevskega nastopa.


Tanja Zagar Official Channel, YouTube
Med koncertom Ples z zvezdami je Tanja Žagar zapela tudi svojo uspešnico "Carica", glavnega plesalca pa je pri koreografiji odigral Arnej Ivkovič. Ostali plesalci so bili še Nina Gerič, Tomaž Šter, Martina Plohl, Miha Perat, Nika Bagon, Alexsey Rubtsov in Valeriya Musina.

Pri nastopu so sodelovali tudi glasbeniki Atilla Nemet (kitara), Lazaro Zumeta (tolkala), Samo Sreš (bobni), Marko Vučko (kitara), Jože Tkalec (bas), Jožef Sreš (klaviature), Nina Miglič (zbor), Martina Pavalec (zbor) in Karmen Sreš (zbor). Prisluhnite izjemnemu pevskemu nastopu izpred let, ko je Tanja Žagar zapela svojo uspešnico "Carica".
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!