Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!

Slovenska glasbenica Tanja Žagar je te dni na spletu objavila čudovit video posnetek, pri katerem je pred leti nastopila v Hali Tivoli.

Med koncertom v okviru koncertne turneje Ples z zvezdami je leta 2020 zapela tudi svojo pesem "Zame zakantaj", vmes pa je poskrbela tudi za plesno točko.

Video posnetek, ki ga je Tanja Žagar objavila na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več tisoč ogledov, izjemen pevski in plesni nastop pa so pohvalili tudi mnogi spletni uporabniki.


Tanja Zagar Official Channel, YouTube
Tanja Žagar je poskrbela za izjemen nastop, ko je pesem "Zame zakantaj" zapela v tango ritmu in solističnem vložku na violini v izvedbi Lazara Zumeta. Glasbo za pesem je napisala Nives Prajo Košir, pod avtorja besedila se podpisujeta Igor Pirkovič in Tanja Žagar.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu Tanje Žagar, ko je pred leti med koncertom zapela svojo uspešnico "Zame zakantaj", nato pa navdušila še s plesno koreografijo. Bo navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Morda bi bilo bolje, če bi samo plesala, pela pa kaka druga, ki zna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika