Tatjana Mihelj predstavila videospot za zmagovalno pesem Melodij morja in sonca

Na preteklem 40. festivalu Melodije morja in sonca je zmago slavila simpatična pevka Tatjana Mihelj, ki se je predstavila s skladbo "Ples v dežju".

Te dni je omenjena pesem dobila tudi svoj videospot, mnogi spletni uporabniki pa so nad zgodbo več kot navdušeni.

Slovenska pevka Tatjana Mihelj je z večkrat nagrajeno skladbo "Ples v dežju" v mesecu juliju postala velika zmagovalka 40. festivala Melodij morja in sonca. Pretekle dni je na spletu pristal uraden videospot za pesem, nad katerim so navdušeni številni poslušalci.

Tatjana Mihelj - "Ples v dežju"

Glasba: Žiga Pirnat, Andraž Gliha, Željko Mladenović
Besedilo: Žiga Pirnat

Prisluhnite zmagovalni skladbi "Ples v dežju", ki jo je zapela slovenska pevka Tatjana Mihelj, ter uživajte v čudovitem videospotu.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978