Teroristični napad na letališču in podzemni železnici v Bruslju ujele kamere

V prestolnici Evropske unije, glavnem mestu Belgije, je danes v jutranjih urah na letališču prišlo do dveh silovitih eksplozij. Serija eksplozij se je nadaljevala tudi pozneje, saj je bomba odjeknila na metro postaji v samem centru mesta. Po neuradnih podatkih naj bi bilo bombnih napadov na metro postaje več, teroristi naj bi se posluževali tudi streljanja. Življenje je do sedaj izgubilo najmanj 34 ljudi, več kot 130 naj bi jih bilo hudo ranjenih. Med ranjenimi je tudi Slovenec, a je ta izven življenjske nevarnosti. Pričakovati gre, da bo število smrtnih žrtev še močno naraslo.

Oglejte si posnetke, ki so jih ob trenutku eksplozije ujele varnostne kamere. Na prvi povezavi lahko dogajanje spremljate v živo.

Še ena eksplozija je nekaj po 9. uri odjeknila tudi na metro postaji Maelbeek v Bruslju, povsem v bližini nekaterih evropskih institucij. Po zadnjih podatkih je tu umrlo 10 ljudi. Potrjeno je, da je v obeh primerih šlo za teroristični napad.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Moški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoNika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniDr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!