To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigareto

Vsi vemo, da je kajenje škodljivo. V zadnjem času je zelo priljubljena učinkovita alternativa, pri kateri s pomočjo elektronskih cigaret v naše telo vnašamo nikotin.

Mnogi kljub vsemu ostajajo zvesti cigaretom, četudi je na spletu moč najti številne raziskave, ki vsaj kratokrajno dokazujejo, da je kajenje elektronskih cigaret manj škodljivo.

Na spletu je te dni pristal video posnetek, v katerem je Chris Notap prikazal, kaj se med kajenjem elektronske cigarete dogaja z vašimi pljuči. Porabil je dozo tekočine, ki mnogim kadilcem zadošča za cel mesec, nato pa pokazal, kakšne so posledice takšnega kajenja.

Pri kajenju elektronske cigarete koščki vate še vedno obdržijo svojo belo barvo, ostane pa zgolj kondenz. Za to "težavo" pa naše telo poskrbi kar samo, saj med dihanjem izloča vodne delce.

Vsekakor pa je najboljša alternativa ta, da preprosto ne kadimo. Naša pljuča so narejena zgolj za dihanje zraka, vnos ostalih snovi pa nam samo škoduje.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke