Umrl je pevec legendarne skupine Slapovi: Tako je prepeval pred nekaj meseci!

Danes zjutraj je po težki bolezni v 55. letu starosti umrl Jože Skubic, glavni pevec in vodja legendarnega slovenskega ansambla Slapovi.

Jože Skubic je nazadnje javno nastopil v mesecu marcu, ko je v oddaji V petek zvečer prepeval legendarno skladbo "Ne reci nikdar".

Ansambel Slapovi je svojo glasbeno pot zaključil že davnega leta 2007, v bogati karieri pa so poskrbeli za številne uspešnice, ki jih pozna praktično vsa Slovenija. Tako mladi kot starejši glasbeni izvajalci še vedno prepevajo in igrajo njihove melodije.

54-letni pevec Jože Skubic nas je za vedno zapustil danes zjutraj, za seboj pa pustil ženo Marjetko in dva otroka.

Prisluhnite zadnjemu nastopu, pri katerem je v priljubljeni slovenski oddaji V petek zvečer skupaj z Erosi in člani Orkestra Mandolina Ljubljana zapel legendarno skladbo "Ne reci nikdar", ki velja za eno večjih uspešnic ansambla Slapovi.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Odlično je odpel ta komad. Kdo bi si mislil, ko ga takole vidiš in poslušaš, da je bil bolan. Žalostno. Umrl je v enaki starosti kot moj mlajši brat. Bog jima daj dobro...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje