Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!

V oddaji Kdo vam laže?, ki jo lahko spremljamo na Nova24TV, je voditelj te dni ostal brez besed, ko je prejel klic slovenske upokojenke.

Ta mu je s solzami pripovedovala svojo težko zgodbo, video posnetek pogovora pa se je hitro razširil po naši državi.

"Kako naj bi jaz to plačala, če si ne morem niti kosila skuhati vsak dan?" se je spraševala upokojenka s Štajerske. Pred tem je izpostavila, da njena pokojnina znaša 620 evrov, s tem pa komaj pokrije najemnino, stroške in hrano. Zdaj mora plačati dodatnih 190 evrov zaradi poračuna za plin.

Dodala je, da je 40 let delala v ambulanti, od tega 20 let popoldne, a se ji to pri pokojnini prav nič ne pozna. Žalosti jo tudi dejstvo, da vlada v boju z draginjo preprosto pozabi na upokojence.

Razkrila je tudi, kaj običajno je za kosilo - jušno kocko raztopi v vodi, nato doda še ribano kašo. Voditelj je bil ob izpovedi upokojenke pretresen, nato pa gospe dejal, naj jim pusti kontakt, da bi ji lahko nekako pomagali.


0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Dve leti nazaj je situacija za upokojence bila enaka, pa tega prodani Tomažič ni razglašal. Sedaj, ko meče polena pod noge aktualni vladi, pa razdira jokajoče in ihteče prizore. To sranje je tlakovala prejšnja vlada in vlade še pred njo. Srčno pa upam, da sta jokajoči upokojenki bili del v naprej pripravljenega podlega načrta in da sta bili nastavljeni, seveda s strani SDS-a, kot je to tudi za pričakovati.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!