V mehiškem kongresu predstavili "nečloveški" trupli: So res odkrili vesoljce?

V mehiškem kongresu je te dni strokovnjak za NLP-je Jamie Maussan dvignil veliko prahu, ko je razkril dve nezemeljski trupli, ki naj bi bili stari okoli 1000 let.

S svojim pričanjem je znova požel veliko zanimanja v nezemeljska bitja in znova odprl vprašanja, če so nas morda v preteklosti že kdaj obiskali vesoljci.

Razkritje v mehiškem kongresu se je odvilo v času, ko je NASA objavila dolgo pričakovano poročilo o neidentificiranih nenavadnih pojavih in neznanih letečih predmetih širom sveta. Skupina strokovnjakov je svoje ugotovitve predstavila na 36 straneh, na koncu pa so prišli do zaključka, da niso našli nobenih dokazov o tem, da so neidentificirani nenavadni pojavi zunajzemeljskega izvora. Kljub temu so priznali, da obstajajo videnja, ki jih sami ne znajo pojasniti.

Jaime Maussan je moči v preteklosti združil s številnimi znanstveniki, skrivnostna trupla pa so izkopali iz rudnika v Cuscu v Peruju. Da so trupla stara več kot 1000 let, je potrdila tudi Nacionalna avtonomna univerza v Mehiki (UNAM), kjer so opravili ogljikovo datiranje.

Trupla imajo značilne roke in noge s tremi prsti, podolgovate lobanje, obenem pa tudi močne, a zelo lahke kosti. Trupla so brez zob, eno izmed neznanih bitij pa je imelo v notranjosti tudi vsadke iz kovin kadmija in osmija.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?