Vid Valič sporoča Slovencem: "Če bi radi obdržal gotovino, oddajte podpis!"

Te dni poteka akcija za vpis uporabe gotovine v Ustavo Republike Slovenije, pobudniki akcije pa so do danes zbrali preko 22.000 podpisov.

Razlogi za takšno akcijo po besedah organizatorjev tičijo v tem, da bomo v primeru odprave gotovine živeli manj svobodno ter bankam in korporacijam dali še večjo moč.

"Podpis za uvedbo pravice do uporabe gotovine v ustavo, lahko oddate na: http://gotovina.info/ ali na svoji upravni enoti," je ob video posnetku zapisal Vid Valič. Povezava do spletne strani: Gotovina.info

Tokrat sta v video posnetku poleg Vida Valiča nastopila še slovenska igralka in pevka Tanja Ribič ter njen soprog Branko "Đuro" Đurić, ki velja za priznanega televizijskega igralca ter režiserja. Tudi sami podpirajo akcijo in strmijo k temu, da bi poleg alternativ obveljalo klasično plačevanje z gotovino.

Poglejte si njihov video posnetek, pri katerem Slovence nagovarjajo, da oddajo svoj podpis in s tem zahtevajo vpis uporabe gotovine v Ustavo RS.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Brez veze, ker so podpisovanje skomplicirali, kolikor gre. Pa še tiskati bi moral formular in ga nekam nositi... Najbrž so zadevo namerno skomplicirali v skladu s pričakovanji izida peticije, kot si ga nehče želi.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!Tanja Žagar navdušila s plesom: Špela Grošelj v ozadju pela slovensko uspešnico!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!Starejši par si je v hiši uredil stanovanje: Čudovita podoba, ki te prevzame!VIDEO: Dramatičen prizor iz BiH: Niso mu plačali dela, pravico je vzel v svoje roke!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuPošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!Izjemna podpora za slovenske nogometaše: Tako so jih pozdravili nemški navijači!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ostrostrelec skozi ekran ustrelil ugrabiteljaDr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!