VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!

V preteklem delu priljubljenega šova Sanjski moški, pri katerem se dekleta borijo za srce postavnega lepotca Gregorja Čeglaja, je prvič pošteno zavrelo.

Ena izmed tekmovalk je izdala skrivnost 18-letne Polone, ki sanjskemu moškemu Gregorju še ni izdala svoje starosti.

Ko so se dekleta vrnila iz Logarske doline, je do tekmovalke Polone prišla novica o tem, da Gregor Čeglaj ve za njena rosna leta. Tekmovalka Mary je namreč izdala njeno skrivnost, kar so mnoge tekmovalke označile kot zelo nepošteno potezo.

34-letna Mary izdala skrivnost:


Polona svoje starosti ni hotela deliti s sanjskim moškim, saj se ji je zaradi velike razlike v letih zdelo, da bi jo zagotovo odslovil, še preden bi jo uspel zares spoznati.

Svoje jeze ob spoznanju 18-letna Polona ni mogla več skrivati. Izgubila je živce, tekmovalki Mary pa očitala, da to nikakor ni bila njena stvar. Poglejte si izsek iz pretekle oddaje šova Sanjski moški.

18-letna Polona v šovu Sanjski moški izgubila živce:

1
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Same ponarejene sintetične kure....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"