VIDEO: 2-letno Danko videli na Dunaju? Na posnetku naj bi bila pogrešana deklica!

Od izginotja dve leti stare Danke Ilić v Srbiji mineva že 6 dni, danes ponoči pa so na Dunaju opazili deklico, ki je zelo podobna pogrešani Danki.

Video posnetek so že prijavili srbskim oblastem, slednje pa so stopile v stik z avstrijskimi kolegi in Europolu poslale vse podatke skupaj s posnetkom.

Prizore je na dunajski postaji Schötering posnel Srb, ki živi na Dunaju. Po njegovih besedah so deklico spremljali dve Romunki, ki se jim je deklica izogibala in se obnašala tako, kot da ju ne pozna in ne razume.


Facebook
Avtor video posnetka je še dejal, da sta ženski deklico poklicali v romunščini, na kar se deklica ni odzvala. Sam sicer ni mogel potrditi, če gre res za dvoletno Danko, ki jo že šest dni išče celotna Srbija.

Posnetek je komentiral tudi Dankin stric, ki dopušča možnost, da bi bila na posnetku pogrešana deklica. "Po jakni sodeč ni ona, ima pa lase spete v čop in podobno hodi. Danka na dan izginotja pri sebi ni imela dude, deklica na posnetku pa jo ima. Možno bi bilo, da so ji vse zamenjali," je stric dejal novinarki Telegrafa.
Dve leti stara deklica Danka je v torek izginila v vasici Banjsko Polje pri Boru v Srbiji. Za njo se je izgubila vsaka sled, policisti in reševalci pa so že temeljito preiskali okolico kraja, vendar pogrešane deklice do danes še niso našli. Sprva so preiskovalci sumili, da bi lahko deklica padla v bližnji kanal, vendar so ga že v celoti pregledali. Po poročilih oblasti obstaja sum, da bi lahko bila mala deklica ugrabljena.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Jaz ne vem.., ali še danes obstajajo telefoni z resolucijo gnilega krompirja, kot je moral biti ta..?!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen