VIDEO: Andrej Šiško znova udaril! Objavil nov posnetek, policija ga je aretirala

V zadnjih dneh se v Sloveniji na veliko govori o nekdanjem kandidatu za predsednika države Andreju Šišku. V javnost so prišli namreč video posnetki in fotografije s posebnega urjenja zamaskiranih moških, ki jim je poveljeval prav Andrej Šiško.

Po njegovih besedah je šlo za urjenje posebne Štajerske varde, ki bi Slovenijo obvarovala pred takšnimi in drugačnimi nevarnostmi.

Poglejte še: Posnetek zamaskiranih borcev, ki je preplavil Slovenijo

Policisti so Šiška pridržali, v nedeljo zvečer pa ga je preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Mariboru izpustil na prostost. Prav včeraj, dan po njegovi izpustitvi, je na spletu pristal nov video posnetek, v katerem je Andrej Šiško znova pritegnil številčno pozornost.

Na Youtube in Facebook omrežju so objavili video posnetek z naslovom "Kramola Štajerske Varde", v njem pa je moč videti prav Šiška, ki prepeva besedilo znane puntarske pesmi "Le vkup, uboga gmajna".


Šiškov odvetnik je danes za 24ur.com potrdil, da je njegov klient znova v priporu. Okoli sedme ure zjutraj so ga namreč obiskali možje v modrem in aretirali.

Je prav nov video posnetek kriv za to, da so policisti Andreja Šiška znova odvedli na pridržanje?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom