VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadelo

Splet te dni obkroža video posnetek, v katerem je ena izmed babic storila veliko napako. Nevede je namreč pojedla piškotke z marihuano, ki jih je spekel njen vnuk.

Ta je celotno reakcijo babice posnel na kamero, video posnetek pa je do danes samo na Facebook omrežju nabral že 2,3 milijona ogledov.

Babica je pojedla nekaj piškotov, ki so vsebovali opojno substanco, nagajivi vnuk pa je nekaj ur zatem posnel njeno reakcijo.

Droga jo je "zadela" nekaj ur po zaužitju, vnuk pa je na mobilni telefon posnel trenutke, ko se je babica med prepevanjem začela čudno obnašati in zibati. Težave ji je predstavljal tudi kozarec s pijačo...

Poglejte si, kakšen je bil rezultat, ko je babica nevede pojedla nekaj piškotov z marihuano, ki jih je pripravil njen vnuk. Kako bi se pa vi odzvali na njenem mestu?
0
JeklenaPest
Pred 28 tedni
Kombinacija vnuka in marihuane je dandanes seveda neogibna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kelnarca iz Slovenije v roke vzela harmoniko: Njen nastop obkroža državo!VIDEO: Slovenka spregovorila o koronavirusu: "Ne vidim nič dobrega v tem, da se tako straši ljudi!"Na ulici jih je prosil, da zapojejo v mikrofon: Talent blondinke te bo odpihnil!2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoSlovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijeNovi posnetki iz Italije po izbruhu koronavirusa: Slovenija sprejema prve ukrepe!Uporabil je voziček iz trgovine, da je pred policisti na tla spravil kradljivcaV šovu The Voice zablestel 14-letnik: Sodnike je odpihnil s svojim glasom!Posnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa SlovenijaKako doma izdelati preprosto masko za preprečitev okužb?SMEH: Dedek pokazal najboljši način, kako jesti špageteParalizirani mucki so izdelali voziček: Njeno veselje obkroža splet!Pred hišo je ukradel paket, nato so se mimo pripeljali policistiVIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorihMladenič navdušil s plesom: "Boljši je kot Michael Jackson!"SMEH: Denis Avdić s pravljico o novi vladi nasmejal SlovenijoPosnetek kužka senzacija na spletu: Tako je na prehodu za pešce varoval otroke!Tovornjaku je na avtocesti počila guma, sledila je grozljivkaDeklica na violino zaigrala pesem Queenov: Njen talent te bo odpihnil!Ženska je skušala pobegniti iz zapora: Komedijo so posnele varnostne kamere!EMA 2020: Na voditelja Klemna Slakonjo se je med nastopom zrušil klavirLadja na Arktiki plula skozi led, posnetek s krova jemlje sapoNajbolj prijazen slon: Ulegel se je na tla, da mu je veterinar oskrbel oko!VIDEO: Voznik pri Ljubljani nalašč zapeljal pred tovornjak: V avtu je imel otroka!