VIDEO: Besna Aleksandra Pivec v 24ur: To je zabrusila voditelju Urošu Slaku!

Ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec je v sinočnji informativni oddaji 24ur zvečer, ki jo vodi Uroš Slak, s svojimi odgovori dvignila nemalo prahu v Sloveniji.

Ko jo je voditelj vprašal o preteklih poslih, na njegova vprašanja ministrica ni želela odgovoriti.

Voditelj informativne oddaje 24ur zvečer Uroš Slak je ministrico za kmetijstvo vprašal, ali držijo medijske objave, da je z družino konec junija ob raziskovanju lepot Krasa posnela promocijski video posnetek vinske družbe Vinakras, ob tem pa za dvodnevno nastanitev nič plačala.

Aleksandro Pivec je vprašanje razburilo, ob tem pa se je začela braniti, da je šlo za zasebni obisk. Z odgovorom je ob tem vsem sporočila, da svojih zasebnih aktivnosti ter aktivnosti družine ni dolžna pojasnjevati javnosti.

Dodala je še, da na takšna vprašanja noče več odgovarjati. Poglejte si sinočnji izsek iz informativne oddaje 24ur zvečer, pri katerem ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec ni želela odgovoriti na vprašanje voditelja Uroša Slaka.

Video, foto: 24ur zvečer
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Aleksandra Slaku ni prav nič zabrusila ampak mu je rekla tisto, kar mu gre. On je namreč znan kot retorično najbolj zajedalski voditelj, marsikoga je že spravil ob živce in je tečen bolj od gnojne muhe. Najbolj mu zamerim to, da svojim gostujočim direkt v usta besede polaga. Enkrat ga bo moral izšolati kaki Jelinčič ali kateri podoben.
Je pa zvok na tem videu porazen. Poslušam pa na hišni hi-fi.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Papiga iz Slovenije poskrbela za smeh: Pokazala je, kako se pije čaj!Na nemški avtocesti v Bugattiju drvel s hitrostjo preko 400 km/hVIDEO: Filmska akcija v Divači: Voznik poskušal zbežati pred policisti!9-letni deček rešil družino pred požarom v hišiNorec ga je lovil s sekiro, nato je dvakrat trčil vanjVIDEO: Policist iz BiH tekel za pijanim voznikom, dramo so posnele kamereVeverica ga vsak dan počaka pred vrati, da bi dobila priboljšekVIDEO: Solze na Radiu 1, Anja Ramšak se poslavlja od Denisa AvdićaPevci navdušili z nastopom, zapeli so uspešnici "V dolini tihi" in "Čebelar"Podvodni vulkan na Tongi sprožil cunami, splet so preplavili dramatični prizoriKuža navdušen nad ognjemetom: Poglej, kako se je odzval!Moški rešil orla, ki se je zapletel v mrežo: Posnetek ima 33 milijonov ogledov!Potapljači pod vodo posneli kita: Skoraj bi jih zadel z repom!Kuža se je pokakal na njegovo parcelo: Takšno lekcijo je dal lastnici!Pokazali so svoje veščine, konec posnetka je nasmejal internetKradel je v trgovini, nato je stopil naravnost pred policistePotapljač posnel novo vrsto meduze, ki ima nenavadna znamenjaIzjemen posnetek smučarja ob lepotah ŠviceVIDEO: Pilot skočil iz letala, brez nadzora je strmoglavilo v gorovjuŠok za lastnico hiše: Skozi vrata je vdrla zmedena srna!Reševanje tovornjaka, ki je za tri dni obtičal na robu prepadaIzjemen posnetek iz Norveške: Poglej, kaj je počela ob volkovih!Krdelo volkov na lovu za bizoniMoški obnovil star Zippo vžigalnik, posnetek ima pol milijona ogledovVIDEO: Denis Avdić in Jana Morelj pripravila bitko v rapanju