VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkalo

Simpatični župnik Martin Golob, ki je na spletu zaslovel po zaslugi svojih lepih misli, ki jih z nami deli v obliki video posnetkov, je danes obiskal tudi studio Radia 1.

Tam je v družbi Denisa Avdića, Mihe Deželaka in Anje Ramšak govoril o svoji poti, na kateri se je odločil za poklic duhovnika.

Martin Golob je prvi slovenski duhovnik, ki na spletu objavlja video posnetke. S svojimi mislimi se vedno znova dotakne mnogih gledalcev, tokrat pa se je odzval na povabilo Radia 1.

Preberite še: Martin Golob spregovoril o veliki noči, njegove besede obkrožajo Slovenijo

V družbi jutranjih voditeljev je vsem zaupal, kakšne želje je imel kot študent - hotel je postati kmet, a tam ni veliko stika z ljudmi. Želja ga je vlekla tudi k novinarstvu, a je usoda na koncu hotela drugače. Odločil se je za poklic duhovnika in šolanje tudi uspešno opravil.

Prisluhnite, kaj je to jutro v studiu Radia 1 povedal najbolj simpatični slovenski duhovnik Martin Golob!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribNa ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Kako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!