VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki noči

Vsi zagotovo poznamo Martina Goloba, simpatičnega duhovnika iz Srednje vasi v Bohinju, ki s svojimi video posnetki vedno znova navduši tako kristjane, kot tudi mnoge pripadnike drugih ver.

S svojimi čudovitimi mislimi nas vedno prevzame, njegova sporočila pa so zagotovo mnogim gledalcem večkrat dale misliti.

Tokrat je pred veliko nočjo spregovoril o pomembnem prazniku, obenem pa z nami delil še prigodo, ki mu jo je zaupala prijateljica.


Aleteia Slovenija, Youtube
Martin Golob je izrazil svoj pogled na dejanje Jezusa, ko se je pustil križati, da bi celemu svetu lahko odprl pot do nebes. V video posnetku je komentiral tudi besede dečka, ko mu je ta dejal, da "mrtvec" na križu ne izgleda prav nič lepo.

Z njim se je strinjal, a kmalu zatem dodal, da je Bog s tem naredil "lestev" v nebesa.

Poglej še: Martin Golob obiskal studio Radia 1, smeha v družbi Denisa Avdića ni manjkalo

Prisluhnite čudovitim besedam simpatičnega Martina Goloba, ki bodo zagotovo tudi vam dale misliti pred prazniki. Delimo posnetek še naprej med prijatelje, pa lepe velikonočne praznike tudi z naše strani!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...