VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki noči

Vsi zagotovo poznamo Martina Goloba, simpatičnega duhovnika iz Srednje vasi v Bohinju, ki s svojimi video posnetki vedno znova navduši tako kristjane, kot tudi mnoge pripadnike drugih ver.

S svojimi čudovitimi mislimi nas vedno prevzame, njegova sporočila pa so zagotovo mnogim gledalcem večkrat dale misliti.

Tokrat je pred veliko nočjo spregovoril o pomembnem prazniku, obenem pa z nami delil še prigodo, ki mu jo je zaupala prijateljica.


Aleteia Slovenija, Youtube
Martin Golob je izrazil svoj pogled na dejanje Jezusa, ko se je pustil križati, da bi celemu svetu lahko odprl pot do nebes. V video posnetku je komentiral tudi besede dečka, ko mu je ta dejal, da "mrtvec" na križu ne izgleda prav nič lepo.

Z njim se je strinjal, a kmalu zatem dodal, da je Bog s tem naredil "lestev" v nebesa.

Poglej še: Martin Golob obiskal studio Radia 1, smeha v družbi Denisa Avdića ni manjkalo

Prisluhnite čudovitim besedam simpatičnega Martina Goloba, ki bodo zagotovo tudi vam dale misliti pred prazniki. Delimo posnetek še naprej med prijatelje, pa lepe velikonočne praznike tudi z naše strani!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"