VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki noči

Vsi zagotovo poznamo Martina Goloba, simpatičnega duhovnika iz Srednje vasi v Bohinju, ki s svojimi video posnetki vedno znova navduši tako kristjane, kot tudi mnoge pripadnike drugih ver.

S svojimi čudovitimi mislimi nas vedno prevzame, njegova sporočila pa so zagotovo mnogim gledalcem večkrat dale misliti.

Tokrat je pred veliko nočjo spregovoril o pomembnem prazniku, obenem pa z nami delil še prigodo, ki mu jo je zaupala prijateljica.


Aleteia Slovenija, Youtube
Martin Golob je izrazil svoj pogled na dejanje Jezusa, ko se je pustil križati, da bi celemu svetu lahko odprl pot do nebes. V video posnetku je komentiral tudi besede dečka, ko mu je ta dejal, da "mrtvec" na križu ne izgleda prav nič lepo.

Z njim se je strinjal, a kmalu zatem dodal, da je Bog s tem naredil "lestev" v nebesa.

Poglej še: Martin Golob obiskal studio Radia 1, smeha v družbi Denisa Avdića ni manjkalo

Prisluhnite čudovitim besedam simpatičnega Martina Goloba, ki bodo zagotovo tudi vam dale misliti pred prazniki. Delimo posnetek še naprej med prijatelje, pa lepe velikonočne praznike tudi z naše strani!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!