VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki noči

Vsi zagotovo poznamo Martina Goloba, simpatičnega duhovnika iz Srednje vasi v Bohinju, ki s svojimi video posnetki vedno znova navduši tako kristjane, kot tudi mnoge pripadnike drugih ver.

S svojimi čudovitimi mislimi nas vedno prevzame, njegova sporočila pa so zagotovo mnogim gledalcem večkrat dale misliti.

Tokrat je pred veliko nočjo spregovoril o pomembnem prazniku, obenem pa z nami delil še prigodo, ki mu jo je zaupala prijateljica.


Aleteia Slovenija, Youtube
Martin Golob je izrazil svoj pogled na dejanje Jezusa, ko se je pustil križati, da bi celemu svetu lahko odprl pot do nebes. V video posnetku je komentiral tudi besede dečka, ko mu je ta dejal, da "mrtvec" na križu ne izgleda prav nič lepo.

Z njim se je strinjal, a kmalu zatem dodal, da je Bog s tem naredil "lestev" v nebesa.

Poglej še: Martin Golob obiskal studio Radia 1, smeha v družbi Denisa Avdića ni manjkalo

Prisluhnite čudovitim besedam simpatičnega Martina Goloba, ki bodo zagotovo tudi vam dale misliti pred prazniki. Delimo posnetek še naprej med prijatelje, pa lepe velikonočne praznike tudi z naše strani!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!