VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo

Martin Golob je simpatični duhovnik iz Bohinja, ki s svojimi mislimi na spletu vedno znova prevzame številne Slovence.

V zadnjem video posnetku je spregovoril o stiski ljudi v prazničnem decembru, ki jih žal mnogi ne vidimo.

Duhovnik Martin Golob je v posnetku dejal, da je zelo vesel, da praznični december ljudem odpira srce - pohvalil je številne dobrodelne akcije, s katerimi Slovenci pomagamo tistim, ki nimajo veliko.


V zadnjem video posnetku pa je izpostavil tudi stiske družin, ki imajo vse in so na prvi pogled videti povsem v redu. Žal pa mnogi v takšnih družinah trpijo zaradi hladnih odnosov, storjenih krivic, pomanjkanja odpuščanja in užaljenosti med partnerjema.

V posnetku je Martin priznal, da mu je veliko mož in žena reklo: "Praznikov se bojim, ker bomo spet skupaj. Jaz ga/je ne prenesem. Gnusi se mi, ker..." Prisluhnite besedam simpatičnega duhovnika iz Bohinja, s katerimi je dal misliti mnogim.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Mi tako pride naprej, kot da bi ga farani imeli namesto kakega hišnega ljubljenčka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!