VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!

Te dni je veliko pozornosti v Sloveniji pritegnila dražba, pri kateri Borut Pahor prodaja svojo staro Katro.

Na svojem Facebook profilu je objavil tudi video posnetek, pri katerem je pokazal, kako se pelje Katra, s prizori pa znova navdušil slovensko javnost.

Nekdanji predsednik Borut Pahor svojo Katro prodaja za dober namen - najvišja ponudba za vozilo do 7.2 je kar 45.678,90 evrov, Pahor pa bo celotno kupnino namenil Inštitutu zlata pentljica in Društvu junaki 3. nadstropja.


Avtomobil znamke Renault 4 GTL je bil izdelan leta 1991, v lasti Boruta Pahorja pa je že več kot 20 let. Je šele drugi lastnik, za Katro pa je sodeč po stanju vozila skrbel tako, kot se za starodobno vozilo spodobi.

Poglejte si video posnetek, pri katerem je Borut Pahor pokazal, kako se pelje njegova stara Katra. Ponudbe še vedno sprejema kar na svoji Facebook strani, dražba pa se bo zaključila 15. februarja, na mednarodni dan boja proti otroškemu raku, ob 12. uri.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design