VIDEO: Borut Pahor prodal Katro za rekordno ceno: Denar bo daroval otrokom!

Nekdanji predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je včeraj prodal legendarno Katro, za katero je iztržil rekordno ceno.

Prodal jo je za kar 60.000 evrov, celoten izkupiček od prodaje pa bo Pahor namenil otrokom, ki se borijo z rakom.

Včeraj se je zaključila dobrodelna dražba, pri kateri je Borut Pahor prodajal starodobno vozilo Renault 4 GTL letnik 1991. Avtomobil je kupila družina Fratar iz Dravograda, celoten znesek pa bo Pahor namenil Inštitutu Zlata Pentljica ter Društvu junaki 3. nadstropja.


Tekom dobrodelne dražbe je bilo sicer nekaj zapletov, saj so si nekateri ponudniki tik pred zdajci premislili, a je kljub temu dosegla rekordno ceno. Za takšno ceno se v zgodovini ni prodala še nobena Katra.

Novim lastnikom čestitamo za nakup starodobnika in obenem trdno verjamemo, da jim bo služil še dolga leta. Prisluhnite, kaj je po zaključku dobrodelne dražbe povedal nekdanji predsednik Borut Pahor.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!