VIDEO: Borut Pahor prodal Katro za rekordno ceno: Denar bo daroval otrokom!

Nekdanji predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je včeraj prodal legendarno Katro, za katero je iztržil rekordno ceno.

Prodal jo je za kar 60.000 evrov, celoten izkupiček od prodaje pa bo Pahor namenil otrokom, ki se borijo z rakom.

Včeraj se je zaključila dobrodelna dražba, pri kateri je Borut Pahor prodajal starodobno vozilo Renault 4 GTL letnik 1991. Avtomobil je kupila družina Fratar iz Dravograda, celoten znesek pa bo Pahor namenil Inštitutu Zlata Pentljica ter Društvu junaki 3. nadstropja.


Tekom dobrodelne dražbe je bilo sicer nekaj zapletov, saj so si nekateri ponudniki tik pred zdajci premislili, a je kljub temu dosegla rekordno ceno. Za takšno ceno se v zgodovini ni prodala še nobena Katra.

Novim lastnikom čestitamo za nakup starodobnika in obenem trdno verjamemo, da jim bo služil še dolga leta. Prisluhnite, kaj je po zaključku dobrodelne dražbe povedal nekdanji predsednik Borut Pahor.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design